آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۸۸۱۶

«وزیر هوش مصنوعی» در کاخ سفید معرفی می‌شود

دولت آینده ترامپ در نظر دارد «وزیر هوش مصنوعی» را به منظور هماهنگی و نظارت بر قوانین هوش مصنوعی معرفی کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو،‌ به نقل از تک کرانچ، دولت آینده‌ی دونالد ترامپ به فکر معرفی یک «وزیر (یا کارشناس) هوش مصنوعی» در کاخ سفید است. این مقام به‌نام «مسئول هوش مصنوعی» مسئول هماهنگی قوانین و استفاده از هوش مصنوعی در دولت خواهد بود. یکی از مزایای این مقام این است که نیازی به تأیید سنا ندارد، بنابراین می‌تواند سریع‌تر به انجام ماموریت‌های دولتی بپردازد.


مقام جدید ممکن است با مقام «وزیر ارز دیجیتال» که دولت در حال بررسی آن است، ترکیب شود و به نوعی مکمل کار‌هایی است که تحت دستور اجرایی رئیس‌جمهور بایدن آغاز شده است. ترامپ همچنین می‌تواند تصمیم بگیرد که این سمت‌ها و دفاتر جدید را حذف کند و به‌جای آن رویکردی متمرکزتر اتخاذ کند.


تاکنون نامی برای این سمت پیشنهادی مطرح نشده است؛ اما ایلان ماسک و «وِیوک راماسوامی»، که هر دو در سازمان غیر دولتی به نام «دوج» همکاری دارند، تأثیر زیادی در انتخاب این «وزیر هوش مصنوعی» خواهند داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار