استاندار فارس: تدوین برنامه اطلاع‌رسانی و ارتباطات برای پروژه‌ها ضروری است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۸۸۶۸

استاندار فارس: تدوین برنامه اطلاع‌رسانی و ارتباطات برای پروژه‌ها ضروری است

استاندار فارس گفت: لازم است افق دید و آینده نگری در حوزه اطلاع‌رسانی برای پروژه‌های در حال اجرا تدوین و به این طرح‌ها اضافه شود.

استاندار فارس: تدوین برنامه اطلاع‌رسانی و ارتباطات برای پروژه‌ها ضروری است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسینعلی امیری استاندار فارس گفت: اساسا شکل‌دهی افکار عمومی با رسانه است. برای اقناع افکار عمومی و متقاعد کردن مردم و حتی تبیین چهره واقعی جمهوری اسلامی ایران و نظام مستقر در سطوح بین‌المللی باید از رسانه و به‌ویژه رسانه ملی استفاده کرد.

او گفت: فارس به سبب تکرار کلمه برخوردار، در بسیاری از شاخص‌ها به‌ویژه شاخص‌های توسعه‌ای، عقب ماندگی دارد که باید با برنامه‌ریزی صحیح و اصولی برای جبران و ارتقا این شاخص‌ها تلاش کرد.

امیری با بیان اینکه مردم همواره یک وجه از صدا و سیما را از قاب تلویزیون مشاهده می‌کنند، گفت: بی شک برای ساخت و پخش یک برنامه معمولی، تیمی منسجم و هماهنگ وجود دارد و برخی بخش‌های پشت صحنه یک برنامه بسیار پر استرس و نیازمند سرعت عمل و دقت بسیار زیاد است که باید این مواقع و موارد نیز از قاب تلویزیون به مردم نمایش داده شود.

او فرصت دادن به منتقدان در ایام انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم بعنوان یک اقدام ارزشمند دانست و افزود: هر مقدار که بتوان جمعیت دلخور را به میدان آورد و سخنان و گفتار آنها را شنید در جهت تقویت امنیت ملی کشور گام برداشته‌ایم؛ نباید اجازه داد بهانه‌های کوچک منجر به اعتراضات بزرگ شود لذا لازم است سطح تحمل ارتقا یابد چرا که نظام جمهوری اسلامی ایران ظرفیت پاسخگویی و اقناع همه این ابهامات را دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار