آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۹۹۹۶۶

سرما مهمان قمی‌ها می‌شود

کارشناس هواشناسی استان قم گفت: براساس آخرین پایش‌ها تا ۳ روز آینده در قیاس روزانه تغییرات محدود خواهد داشت و صبح‌ها در برخی نقاط استان دما به زیر صفر خواهد رفت.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مرتضی صبوری یکی از کارشناسان هواشناسی استان قم در گفت‌وگویی خبری اظهار کرد: طی ۲ روز آینده جو پایدار پیش‌بینی می‌شود و آسمان صاف، وزش باد ملایم و شرایط برای انباشت آلاینده‌های جوی در سطح زمین مهیا خواهد بود.

وی ادامه داد: بر اساس تحلیل نقشه‌های پیش‌بینی و پیش‌یابی هواشناسی امروز و فردا آسمان استان قم صاف خواهد بود و گاهی وزش باد رخ خواهد داد.

کارشناس هواشناسی استان قم گفت: از عصر روز سه‌شنبه عبور موج‌های کوتاهی در تراز میانی جو از روی استان قم موجب بروز ناپایداری‌های موقتی به شکل افزایش ابر خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این شرایط برای روز‌های چهارشنبه و پنج‌شنبه ادامه خواهد یافت و دمای هوا تا سه روز آینده در قیاس روزانه تغییرات محدود خواهد داشت و صبح‌ها در برخی نقاط استان قم دما به زیر صفر خواهد رفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار