آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۰۷۹۹

سفر ۲ روزه وزیر راه و شهرسازی به مازندران

وزیر راه و شهرسازی در سفری دو روزه از چهارشنبه میهمان مازنی‌ها خواهد بود، بازدید از پروژه‌های راه و شهرسازی شهر‌های بهشهر، گلوگاه، قائمشهر و سازی برنامه وزیر راه و شهرسازی است.
سفر ۲ روزه وزیر راه و شهرسازی به مازندران

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی یونسی، استاندار مازندران امشب در جلسه با فعالان حوزه حمل و نقل، اظهار داشت: فرزانه صادق مالواجرد، وزیر راه و شهرسازی با هدف بازدید از پروژه‌های راه و شهرسازی مازندران سفری دو روزه به استان خواهد داشت و فردا عصر به مازندران سفر می‌کند.

وی در حاشیه نشست بررسی اولویت‌ها و مشکلات حوزه راه و مسکن مازندران با تاکید بر اینکه راه در توسعه استان کیفی‌سازی نقش موثری دارد، تاکید کرد: با گسترش ظرفیت‌های توسعه در مازندران لازم است پروژه‌های نیمه کاره حوزه راه و شهرسازی مورد توجه وزارتخانه قرار بگیرد.

استاندار مازندران عملیاتی کردن پروژه‌های مهم راه در استان را با اهمیت بر شمرد و افزود: از شاخصه‌های توسعه توجه به راه‌های مواصلاتی و شهری بوده که می‌تواند زمینه‌ساز بهره‌گیری ظرفیت حوزه اقتصادی شهر‌های استان باشد و تکمیل پروژه‌های عمرانی راه و شهرسازی می‌تواند گامی در پیشرفت و توسعه باشد.

یونسی افزود: مصوبه سفر شهید جمهور در اختصاص اعتبارات به ۱۲ پروژه حوزه راه و شهرسازی مازندران را پیگیری می‌کنیم و تعلل در تخصیص اعتبارات می‌تواند مشکلات و چالش‌هایی را ایجاد کند.

وی ادامه داد: در استان باید به دنبال عملیاتی کردن پروژه‌های بزرگ مقیاس باشیم که با جذب اعتبارات ملی بتوان آن را اجرایی کرد.

استاندار مازندران از مدیران دستگاه‌ها خواست با اولویت‌بندی و راهکار‌های موثر در رفع موانع و جذب اعتبارات ملی کوشا باشند.

یونسی بیان کرد: تمایل شهروندان به سفر هوایی و همچنین سفر حج عمره از مازندران که نسبت به استان‌های دیگر بیشتر است توسعه زیرساخت فرودگاهی در مازندران را برجسته می‌کند.

وی یادآور شد: تناسبی در درآمد و منابع استان و تخصیص اعتبارات برای اجرای پروژه‌ها وجود ندارد و در مازندران خدمت ملی ارائه می‌شود و اعتبارات استانی است.

استاندار مازندران افزود: دولت و وزرا باید پروژه‌ها را در ردیف ملی قرار دهند و نیازمند رفتار عملیاتی در اجرای پروژه‌ها در مازندران هستیم.

وزیر راه و شهرسازی در سفر دو روزه به مازندران ضمن بازدید از پروژه‌های شهرستان بهشهر از بندر امیرآباد، جاده گلوگاه به دامغان دیدن می‌کند و پس از آن بازدیدی از مسکن هزار واحدی بهشهر خواهد داشت.

بازدید از پروژه پل سفید در سوادکوه و بازدید از محور قائمشهر به ساری و بازدید از پروژه‌های شهرستان ساری، فرودگاه، پل روگذر و محور ساری سمنان و در بعد از ظهر حضور در مراسم یادواره امیر سرلشکر شهید کشوری در شهرستان سیمرغ برنامه‌های روز دوم سفر وزیر راه و شهرسازی به استان مازندران است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار