آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۱۵۵۱

تردد کامیون‌های دیزلی در تهران ممنوع شد

بر اساس اعلام کارگروه اضطرار آلودگی هوا، تردد کامیون‌ها در پایتخت ممنوع شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ فیروز کشیر؛ معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: بر اساس مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا و با توجه به تداوم آلودگی هوا در روز‌های ابتدایی هفته جاری، تردد کامیون‌های دیزلی از امروز به مدت ۴۸ ساعت ممنوع خواهد بود. پلیس راهور تهران بزرگ با اجرای قانون و برخورد قاطع، از تردد این وسایل نقلیه گازوئیلی جلوگیری خواهد کرد.

سرهنگ کشیر همچنین اظهار کرد: برخورد با وسایل نقلیه‌ای که بدون معاینه فنی در سطح شهر تردد می‌کنند، همچنان در دستور کار پلیس قرار دارد.

وی تأکید کرد که برخورد با کلیه وسایل نقلیه دودزا در شهر تهران به صورت مستمر ادامه خواهد داشت. لازم به ذکر است که پلیس ضمن جلوگیری از تردد این وسایل، معاینه فنی آنها را نیز باطل خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار