کد خبر:۱۲۰۲۱۹۳

اختصاص سه درصد از سهم دولت از صندوق توسعه به طرح‌های آبیاری نوین

با تصویب مجلس، دولت مکلف به اختصاص ۳ درصد از محل افزایش سهم اعتبارات دولت از صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح‌های آبیاری نوین، آبخیزداری و همچنین لایروبی و احیاء قنوات و احداث جاده‌های مزارع روستایی شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، نمایندگان در نشست علنی نوبت اول امروز (یک‌شنبه، ۱۸ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور با بخش هزینه‌ای بند الحاقی یک تبصره (هفت) ماده واحده این لایحه با اصلاحاتی موافقت کردند.

در بند الحاقی یک تبصره (هفت) ماده واحده این لایحه آمده است: در راستای اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و بند‌های (۳۲)، (۳۳) و (۳۹) قانون برنامه هفتم پیشرفت، دولت مکلف است در سال ۱۴۰۴ حداقل سه درصد (۳%) از منابع اختصاص یافته از محل افزایش سهم دولت از صندوق توسعه ملی را جهت اجرای طرح‌های عمرانی آب و خاک و آبیاری نوین در مزرعه، آبخیزداری، آبخوان داری و لایروبی و احیاء قنوات، آب‌بندان‌ها و احداث و تکمیل جاده‌های مزارع روستایی اختصاص و همچنین در اجرای فصول (۷) و (۸) قانون برنامه هفتم پیشرفت به منظور امنیت غذایی و ارتقای بهره‌وری تولید محصولات کشاورزی و نظام یکپارچه منابع آب هزینه نماید. سازمان برنامه و بودجه کشور، مکلف است تأمین اعتبار و تخصیص این بند را در اولویت قرار داده و به صورت صددرصد (۱۰۰%) تخصیص و از طریق خزانه داری کل کشور پرداخت نماید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار