کد خبر:۱۲۰۲۲۱۱

تصویب ۳ قطعنامه و یک بیانیه در پایان نشست وزیران جی‌ئی‌سی‌اف

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت از تصویب سه قطعنامه و یک بیانیه در بیست‌وششمین نشست مجمع کشور‌های صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف) خبر داد و گفت: قطعنامه‌ها عمدتاً در ارتباط با مسائل فنی، برنامه و بودجه، کارکنان و همچنین انتخاب اعضای هیئت مدیره بوده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید علی‌محمد موسوی امروز (یکشنبه، ۱۸ آذر) در پایان بیست‌وششمین نشست وزارتی مجمع کشور‌های صادرکننده گاز ضمن قدردانی از محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت که با وجود تألمات روحی در این نشست حضور یافت و ریاست آن را برعهده داشت، اظهار کرد: در این نشست افزون بر کار‌های معمول، درخصوص تصویب برنامه و بودجه و تعیین اعضای هیئت اجرایی و بودجه مجمع تصمیم‌گیری شد.

وی تصریح کرد: بیست‌وهفتمین نشست مجمع کشور‌های صادرکننده گاز سال ۲۰۲۵ در قطر و هشتمین نشست سران این مجمع سال ۲۰۲۶ در روسیه برگزار می‌شود.

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت با بیان اینکه از نکات برجسته بیانیه پایانی که طیف وسیعی از مباحث را پوشش می‌دهد می‌توان به محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران از سوی اعضای جی‌ئی‌سی‌اف اشاره کرد.

وی ادامه داد: مجمع کشور‌های صادرکننده گاز در این بیانیه تأکید کردند که تحرکات علیه ایران می‌تواند تأمین عرضه انرژی را به مخاطره بیندازد.

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت افزود: همچنین در این بیانیه به مصوبه دیوان لاهه که حملات به مردم فلسطین را محکوم می‌کرد، اشاره شده است.

موسوی تصریح کرد: مجمع کشور‌های صادرکننده گاز مجمعی است که بیشتر با محوریت گفتگو، همکاری، تبادل اطلاعات و همکاری‌های فنی فعالیت می‌کند و تعداد زیادی کار‌های پژوهشی در ارتباط با آینده بازار گاز انجام می‌دهد که سه مورد در نشست روز گذشته عرضه شد و امروز مصوبات آن در اجلاس به تصویب رسید.

وی تأکید کرد: در این دوره از نشست سه قطعنامه و یک بیانیه وزرا داشتیم که قطعنامه‌ها عمدتاً در ارتباط با مسائل فنی، برنامه و بودجه، کارکنان، همچنین انتخاب اعضای هیئت مدیره بود.

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت گفت: اعضای مجمع در پایان نشست از مهمان‌نوازی مردم ایران، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و وزیر نفت تشکر کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار