امتيازات ويژهاي به كارمندان دوركار داده ميشود
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني دولت، لطف الله فروزنده درباره برنامه های دولت برای تشویق بخش خصوصی به منظور مشارکت در طرح دورکاری اظهار داشت: در حال حاضر یک گروه مشترک از بخش خصوصی و دولتی مامور انجام بررسی های لازم برای پیش بینی راهکارهای مناسب در زمینه ایجاد تسهیلات برای کارکنان بخش خصوصی و تشویق آنها جهت شرکت در طرح دورکاری هستند.
وی در ادامه اعطای امتیازات ویژه، بخشودگی در زمینه های مختلف، خدمات بیمه ای، ارائه وام کم بهره را از جمله تسهیلاتی عنوان کرد که می توان برای تشویق کارکنان بخش خصوصی به منظور مشارکت در طرح دورکاری عنوان کرد.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور تصریح کرد: هم اکنون کارشناسان در حال بررسی طرح هستند و زمانی که گزارش بررسی ها کامل شد تا یک ماه آینده نتایج کار اعلام و جزییات آن مشخص می شود.
فروزنده در پایان از بخش خصوصی دعوت کرد تا برنامه ها و نقطه نظرات خود را در خصوص اجرای هر چه بهتر طرح دورکاری به معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور اعلام کنند تا بتوان به یک جمع بندی کلی در این خصوص رسید./انتهاي پيام/