پزشکیان: رویکرد خبرنگاران برای ایجاد وحدت بسیار کمک‌کننده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۸۹۹۹

پزشکیان: رویکرد خبرنگاران برای ایجاد وحدت بسیار کمک‌کننده است

رئیس جمهور گفت: دشمن با جنگ نمی‌تواند ایران را تسلیم کند، اما با ایجاد اختلاف و تفرقه می‌تواند به کشور آسیب بزند و رسانه‌ها باید برای حفظ وحدت و انسجام تلاش کنند.
۱

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، گفت: دشمن می‌داند که با حمله و بمباران نمی‌تواند کشور ما را نابود کند، ولی با اختلاف، تفرقه و درگیری‌های داخلی می‌شود این کار را کرد.

وی افزود: کمک شما برای ایجاد وحدت و انسجام بسیار مهم است. کاری که الان آمریکا، اسرائیل و تحلیلگرانشان دنبال می‌کنند، خودشان می‌دانند که دیگر با جنگ و موشک نمی‌شود یک کشور را به تسلیم وادار کرد، ولی با اختلاف، تفرقه و درگیری‌های داخلی می‌شود این کار را کرد.

رئیس‌جمهور ادامه داد: شما خیلی می‌توانید کمک کنید که این اختلاف و این مشکلات پیش نیاید. گاهی بعضی رسانه‌ها حرف‌هایی می‌زنند و من فقط تلاش کردم جوابشان را ندهم، چون حرف‌هایی می‌زنند که گاهی درست نیست و حرف‌هایی می‌زنند که گاهی ضد آن چیزی است که در ذهن آدم است.

پزشکیان اذعان کرد: حالا آنها یک چیزی بگویند و ما هم یک چیزی بگوییم و بعد هر کدام برای خودمان مشتری جمع کنیم و یک عده این طرف بایستند و یک عده آن طرف، آن وقت وحدت و انسجام ما به هم می‌خورد.

 

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار