دعوت استاندار خراسان رضوی از مردم برای برای پیوستن به پویش ۲ درجه کمتر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۴۳۰۱

دعوت استاندار خراسان رضوی از مردم برای برای پیوستن به پویش ۲ درجه کمتر

استاندار خراسان رضوی در پیامی ضمن اعلام پیوستن به پویش ۲ درجه کمتر که از سوی رئیس جمهور مطرح شده بود گفت: اگر بخواهیم، عشق ورزی را بسیار کوتاه تعریف کنیم، تبدیل خویش محوری به دیگر محوری تعریف مناسبی است.
دعوت استاندار خراسان رضوی از مردم برای برای پیوستن به پویش ۲ درجه کمتر

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی در پیامی تصویری ضمن اعلام پیوستن به پویش ۲ درجه کمتر که از سوی رئیس جمهور مطرح شده بود گفت: اگر بخواهیم، عشق ورزی را بسیار کوتاه تعریف کنیم، تبدیل خویش محوری به دیگر محوری تعریف مناسبی است.

وی ادامه داد: به رسمیت شناختن دیگری یکی از مهمترین بنیان‌های توسعه و البته آموزه‌های دینی و اخلاقی ماست.

استاندار خراسان رضوی گفت: امروز یکی از راه‌های اندیشیدن به دیگری در فصل سرما، کاستن از دمای محیط تا حداقل ۲ درجه کمتر است و در این راستا کمی سردتر شدن محیط اطراف ما، منجر به گرمتر شدن دلهایمان خواهد شد.

مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران، روز پنجشنبه و در پیامی ویدیویی از مردم خواست تا با کاهش ٢ درجه‌ای دمای محیط، زمینه سوخت رسانی به همه مردم را فراهم کنند.

رئیس‌جمهوری در این پیام ویدیویی خطاب به مردم ایران با اشاره به آلودگی هوا و تأثیرات منفی آن بر سلامت جامعه گفت: با توجه به این که سوخت نامناسبی داریم، ضرورت دارد که روند گرمایش خانه و محل کار را کنترل کنیم.

وی افزود: از مردم عزیز کشورمان می‌خواهیم که درجه گرمایش را حداقل ۲ درجه کاهش دهند تا بتوانیم ذخیره سوخت داشته باشیم و به همه مردم سوخت‌رسانی کنیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار