کد خبر:۱۲۰۴۵۷۸

کشف ادکلن‌های خارجی قاچاق در تهران

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۵۰۰ عدد ادکلن خارجی قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالا‌ها کشف شده را بیش از ۱.۵ میلیارد تومان برآورد کرده‌اند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری؛ رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ اظهار کرد: با انجام اقدامات فنی و پلیسی مأمورین این پلیس موفق به کشف انبار کالای قاچاق در بازار تهران شدند.

وی افزود: در پی اقدامات اطلاعاتی مشخص شد مقادیری کالای قاچاق خارجی در ساختمانی در پامنار تخلیه و دپو شده است که این کالای خارجی توسط خودرو‌های شوتی از شهر‌های جنوبی به اطراف تهران منتقل و سپس توسط وانت به این مکان منتقل و توزیع می‌شود.

سرهنگ افشاری بیان کرد: مأمورین این پلیس محل موصوف را بازرسی کردند که مشخص شد این محل یک ساختمان ۶ طبقه است که به عنوان دفتر اداری و انبار مورد استفاده قرار گرفته بوده که کالا‌ها در سامانه‌های وزارت بهداشت ثبت نشده است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ گفت: مقادیر انبوهی کالا از نوع ادکلن خارجی در محل دپو شده است که طی استعلامات گمرکی مشخص شد این کالا‌ها اسناد گمرکی مربوط به سال‌های گذشته دارند و مطابقتی با کالا‌های مکشوفه ندارند و فاقد هرگونه اسناد و مدارک گمرکی هستند.

این مقام انتظامی افزود: کالا‌ها شامل تعداد ۵۳۸ عدد ادکلن خارجی قاچاق محصول کشور ایتالیا و فرانسه بوده که پرونده قضائی مربوطه تشکیل و به همراه متهم به مرجع قضائی معرفی شد.

افشاری بابیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را بیش از ۱.۵ میلیارد تومان اعلام کرده اند، اضافه کرد: مصرف‌کنندگان دارو‌ها و لوازم آرایشی بهداشتی قاچاق به دلیل انقضای تاریخ مصرف و فاقد استاندارد لازم بودن، معمولاً به انواع بیماری‌ها و امراض دچار می‌شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار