پیشرفت ۴۵ درصدی جاده راهبردی باغچه سادات - سرفاریاب/اتصال کهگیلویه به مرکز کشور
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۴۹۶۳

پیشرفت ۴۵ درصدی جاده راهبردی باغچه سادات - سرفاریاب/اتصال کهگیلویه به مرکز کشور

سرپرست راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد از پیشرفت کاری ۴۵ درصدی طرح بهسازی باغچه سادات – سرفاریاب خبر داد.

پیشرفت ۴۵ درصدی جاده راهبردی باغچه سادات - سرفاریاب/اتصال کهگیلویه به مرکز کشور

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی پارسایی، سرپرست راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد گفت: عملیات اجرایی احداث راه اصلی باغچه سادات -سرفاریاب بعد از وقفه طولانی در سال ۱۴۰۲ آغاز شده است و هم اکنون ۴۵ درصد پیشرفت کاری دارد.

پارسایی افزود: طول کل محور ۹.۵ کیلومتر است که ۳ کیلومتر اول آن آسفالت و ۲کیلومتر دیگر در مرحله قیر پاشی وآسفالت و مابقی خاکبرداری و در مرحله ۹۰ درصدی است.

سرپرست راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: دلایل عمده طولانی شدن عملیات اجرایی این طرح کمبود اعتبارات و قرار گرفتن این محور در منطقه‌ای کاملاً کوهستانی بوده است.

پارسایی اضافه کرد: قراداد این طرح ۷۸۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی- استانی است.

وی گفت: جاده سرفاریاب - باغچه سادات، شهرستان کهگیلویه را به جاده اصلی پاتاوه - دهدشت و همچنین اصفهان و مرکز کشور متصل می‌کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار