کد خبر:۱۲۰۵۱۰
مدیر کمیته جنبی نمایشگاه کتاب تهران خبر داد:
برگزاری 200 نشست در بیستوچهارمين نمایشگاه کتاب تهران
مدیر کمیته جنبی نمایشگاه کتاب تهران از برگزاری 200 نشست در بیستوچهارمين نمایشگاه کتاب تهران خبر داد.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، علی شجاعیصائین، مدیر موسسه خانه کتاب، از برگزاری 200 نشست در نمایشگاه کتاب امسال خبر داد و گفت: برای نخستین بار امسال بخش ویژه سرای کرسی های آزاد اندیشی در نمایشگاه کتاب امسال راهاندازی می شود.
وی با بیان این مطلب افزود: امسال همانند سالهای گذشته در بخش جنبی ، سه سالن اصلی در نمایشگاه وجود دارد که سرای اهل قلم، سرای عمومی و کودک و نوجوان از آن جمله اند. همچنین غرفه دیدار امسال هم در نمایشگاه برپا خواهد شد.
مدیر کمیته جنبی در ادامه گفت: سرای عمومی امسال در طبقه دوم شبستان قرار گرفته است .همچنین در غرفه دیدار نیز به نقد و بررسی کتاب های برگزیده جشنواره های با حضور نویسندگان و منتقدان خواهیم پرداخت.
به گفته شجاعی صائین، امسال بخش جدیدی با عنوان سرای ویژه به کرسی های آزاد اندیشی در نظر گرفته شده است که 30 نشست نیز در آن برگزار میشود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰