کد خبر:۱۲۰۵۲۳۴

قیمت نفت کاهش یافت/ برنت ۷۳ دلار و ۸۳ سنت

نگرانی‌ها از افت تقاضا در چین و چشم‌انتظاری برای دریافت سیگنال‌های جدید از سیاست‌های پولی فدرال رزرو آمریکا عوامل اصلی کاهش قیمت هستند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در آغاز معاملات روز سه‌شنبه در بازار‌های آسیایی، قیمت نفت با کاهش مواجه شد. نگرانی‌ها از افت تقاضا در چین و چشم‌انتظاری برای دریافت سیگنال‌های جدید از سیاست‌های پولی فدرال رزرو آمریکا عوامل اصلی این کاهش قیمت هستند.

 

امروز، قیمت نفت برنت دریای شمال با کاهشی ۸ سنتی، معادل ۰.۱۱ درصد، به ۷۳ دلار و ۸۳ سنت رسید. همچنین نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز با افت ۱۴ سنتی، معادل ۰.۲۰ درصد، در سطح ۷۰ دلار و ۵۷ سنت معامله می‌شود.

 

قیمت نفت سبد اوپک در آخرین قیمت‌گذاری یک دلار و ۱۵ سنت معادل ۱.۵۹ درصد افزایش یافت و به ۷۳ دلار و ۵۸ سنت در هر بشکه رسید. نفت سبک عربستان در سبد اوپک نیز ۷۲ سنت معادل ۰.۹۸ درصد افزایش پیدا کرد و به ۷۴ دلار و ۴۳ سنت رسید. نفت سنگین ایران در سبد اوپک نیز بدون تغییر در قیمت ۷۰ دلار و ۱۶ سنت باقی ماند.

با اینکه قیمت نفت در هفته گذشته ۶ درصد رشد داشت، اما پیش‌بینی‌ها درباره کاهش احتمالی تقاضا از سوی مصرف‌کنندگان چینی، علی‌رغم بهبود در تولید صنعتی این کشور، بر روند نزولی قیمت‌ها تاثیر گذاشته است. در همین حال، بسیاری از سرمایه‌گذاران منتظرند تا نتایج اجلاس فدرال رزرو آمریکا اطلاعات بیشتری در خصوص تغییرات احتمالی در سیاست‌های پولی این کشور فراهم کند.

 

فدرال رزرو آمریکا آخرین جلسه سیاست‌گذاری خود در سال ۲۰۲۴ را در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه برگزار می‌کند و پیش‌بینی می‌شود که بانک مرکزی نرخ بهره را ۰.۲۵ درصد کاهش دهد. این نشست همچنین می‌تواند جهت‌گیری‌های جدیدی در خصوص سیاست‌های پولی در سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ را روشن کند. آیا فدرال رزرو به‌دلیل تورم بالای دوران ترامپ، روند کاهش نرخ بهره را متوقف خواهد کرد؟

 

کاهش نرخ بهره می‌تواند موجب تسریع رشد اقتصادی شده و در نتیجه تقاضا برای نفت را افزایش دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار