کد خبر:۱۲۰۶۰۱۷

همایش عمومی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی برگزار می‌شود

همایش هزارمین نشست جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی روز دوشنبه دهم دی‌ماه در باغ‌موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار خواهد شد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حبیب‌الله بوربور دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی از برگزاری همایش هزارمین نشست جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در روز دهم دی‌ماه در باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت این رویداد اظهار داشت: جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در طول سال‌های گذشته با برگزاری جلسات منظم هفتگی توانسته است بستری برای بررسی و حل مسائل کلان کشور فراهم کند. ما در این جلسات بر ابرچالش‌ها و آسیب‌های کلان کشور تمرکز کرده‌ایم و برای بسیاری از این مسائل راهکار‌های مشخصی ارائه داده‌ایم.

بوربور در ادامه با اشاره به مهم‌ترین ابرمسائل کشور افزود: اختلال در نظام اداری، بحران در نهاد خانواده، ورشکستگی صندوق‌های بازنشستگی، چالش‌های نهاد آموزش، ضعف در نظام رسانه و رهاشدگی فضای مجازی، بحران در نظام تولید و محیط کسب‌وکار، ضعف در نظام مبارزه با فساد، بحران کم‌آبی و مسئله پیری جمعیت از جمله چالش‌های کلانی هستند که جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی به‌طور ویژه به آنها پرداخته است.

دبیر کل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی ادامه داد: در این جلسات، با حضور کارشناسان و نخبگان، راهکار‌هایی عملی و مبتنی بر واقعیت برای رفع این چالش‌ها تدوین شده و تلاش کرده‌ایم این مسائل را در سطوح تصمیم‌گیری کشور مطرح کنیم.

دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی با اشاره به عملکرد این جمعیت طی سال‌های گذشته افزود: در طول این سال‌ها چندین طرح و برنامه به نهاد‌های مختلف از جمله ریاست‌جمهوری، مجلس شورای اسلامی، قوه قضاییه و دیگر نهاد‌ها ارسال کرده‌ایم که در این مکاتبات ضمن طرح مسائل و مشکلات کلان کشور، راهکار‌های عملی و مدون ارائه شده است.

وی با اشاره به یکی از اقدامات مهم جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در حوزه سالمندی جمعیت تصریح کرد: برای چالش سالمندی و کاهش نرخ زاد و ولد برنامه‌ای جامع تدوین کردیم که پس از بررسی و تأیید در شورای اجتماعی کشور با حضور رئیس‌جمهور فقید، شهید رئیسی، به‌عنوان قانون در برنامه پنجم توسعه کشور گنجانده شد. یکی از پروژه‌های مهم این برنامه "بانک زمان" است که به‌طور مشخص برای حمایت از سالمندان طراحی شده و برای اجرا در دستور کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و خیرین کشور قرار دارد.

بوربور با تأکید بر ظرفیت احزاب در کشور گفت: اگر به سمت تحزب واقعی و برنامه‌محوری حرکت کنیم، می‌توانیم کاندیدا‌هایی را به جامعه معرفی کنیم که با برنامه‌های مشخص، راهکار‌های عملی و جایگاه حزبی مستحکم، به حل این مسائل بپردازند.

دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: برای برگزاری این همایش از مسئولین کشوری نیز دعوت به عمل آمده تا در کنار نمایندگان و اعضای حاضر، در فرآیند این همایش به یک جمع‌بندی مفید و سازنده برای حل چالش‌ها و بحران‌ها، در حد بضاعت این همایش، برسیم.

وی افزود: برگزاری همایش هزارمین نشست این جمعیت در روز دوشنبه دهم دی‌ماه در باغ موزه دفاع مقدس، علاوه بر تجلیل از استمرار و نظم بی‌نظیر این جلسات، فرصتی برای ارائه دستاورد‌های این سال‌ها و بازخوانی اقدامات و راهکار‌ها در مسیر حل چالش‌های کلان کشور و تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار