آموزش کیک و ژله شب یلدا
چگونه دسرهای ساده و شیک برای شب یلدا درست کنیم؟/ آموزش ژله و کیک یلدا در کمترین زمان
شب یلدا علاوه بر آدابورسوم سنتی، با خوراکیهای خوشمزه و رنگارنگ نیز همراه است. دسرهای مخصوص این شب، از میوههای نمادین یلدا مانند انار و هندوانه الهام گرفته و زیبایی و طعمی دلنشین به سفره شما میبخشند. در ادامه، طرز تهیه چند دسر ساده و جذاب برای شب یلدا ارائه شده است.
گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو: شب یلدا علاوه بر آدابورسوم سنتی، با خوراکیهای خوشمزه و رنگارنگ نیز همراه است. دسرهای مخصوص این شب، از میوههای نمادین یلدا مانند انار و هندوانه الهام گرفته و زیبایی و طعمی دلنشین به سفره شما میبخشند. در ادامه، طرز تهیه چند دسر ساده و جذاب برای شب یلدا ارائه شده است.
۱. ژله هندوانهای
مواد لازم:
- ژله هندوانه: ۱ بسته
- ژله لیمو یا آلوئهورا: ۱ بسته
- ژله توتفرنگی یا آلبالو: ۱ بسته
- آب جوش: ۳ لیوان
- آب سرد: ۳ لیوان
- قالب ژله
طرز تهیه:
- ابتدا ژله توتفرنگی را با یک لیوان آب جوش حل کنید، سپس یک لیوان آب سرد اضافه کرده و در قالب بریزید. در یخچال بگذارید تا نیمبند شود.
- ژله لیمو یا آلوئهورا را به همین روش آماده کنید و روی لایه قبلی بریزید. دوباره در یخچال قرار دهید.
- در نهایت ژله هندوانه را آماده کرده و به عنوان لایه آخر اضافه کنید. قالب را حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً ببندد.
- ژله را از قالب خارج کنید و برای تزئین میتوانید از شکلات چیپسی به عنوان تخمه هندوانه استفاده کنید.
۲. پاناکوتای انار
مواد لازم:
- خامه صبحانه: ۲ پیمانه
- شیر: ۱ پیمانه
- پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری
- شکر: ۱/۲ پیمانه
- وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- دانه انار: برای تزئین
طرز تهیه:
- پودر ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری قرار دهید تا حل شود.
- خامه، شیر، شکر و وانیل را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود (نباید بجوشد).
- ژلاتین حلشده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
- مخلوط را در قالب یا لیوانهای دسر ریخته و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
- پس از سفت شدن، دانههای انار را روی پاناکوتا ریخته و سرو کنید.
۳. سالاد میوه یلدایی
مواد لازم:
- هندوانه: ۱ عدد کوچک
- انار: ۱ پیمانه
- سیب: ۱ عدد
- کیوی: ۲ عدد
- پرتقال: ۲ عدد
- عسل: ۲ قاشق غذاخوری
- آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- هندوانه را به صورت توپک یا مکعبهای کوچک برش دهید.
- انار را دان کرده و سایر میوهها را خرد کنید.
- میوهها را در ظرفی مخلوط کنید و عسل و آبلیمو را روی آن بریزید.
- سالاد میوه را با برگهای نعناع تازه تزئین و سرو کنید.
۴. کیک انار
مواد لازم:
- آرد: ۲ پیمانه
- شکر: ۱ پیمانه
- تخممرغ: ۳ عدد
- روغن مایع: ۱/۲ پیمانه
- ماست: ۱/۲ پیمانه
- بیکینگپودر: ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- دانه انار: برای تزئین
- خامه فرمگرفته: برای پوشش کیک
طرز تهیه:
- تخممرغها را با شکر و وانیل هم بزنید تا سبک و کرمرنگ شود.
- روغن و ماست را اضافه کرده و هم بزنید.
- آرد و بیکینگپودر را الک کرده و به تدریج به مخلوط اضافه کنید.
- مواد را در قالب کیک بریزید و در فر از پیش گرمشده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
- پس از خنک شدن، کیک را با خامه فرمگرفته بپوشانید و با دانههای انار تزئین کنید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.