آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۷۳۲۶
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

۱۲۸ نماینده مجلس در نامه‌ای به رئیس جمهور راهکار‌های کنترل نرخ ارز را ارائه کردند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از نامه ۱۲۸ نماینده به رئیس‌جمهور برای ارائه راهکار‌ها و پیشنهاداتی به منظور کنترل نرخ ارز خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین صمصامی روز یکشنبه - ۲ دی ماه - در حاشیه جلسه علنی مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: ۱۲۸ نماینده مجلس نامه‌ای به رئیس جمهور با موضوع راهکار‌هایی برای کنترل نرخ ارز نوشتند که حتما اسامی این افراد را منتشر خواهیم کرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: در این نامه به ریاست محترم جمهور توضیح داده شده است که موضوع معیشت اولویت کشور است و در بحث معیشت موضوع تورم و در بحث تورم موضوع ارز حائز اهمیت است، چرا که تورم در نهایت باعث افرایش قیمت‌ها خواهد شد.

نماینده مردم تهران در مجلس یادآور شد: براساس اطلاعات بانک مرکزی در ترکیب منابع نقدینگی، خالص بدهی بخش دولتی به سیستم بانکی حدود ۱۰ الی ۱۲ درصد است و وام‌هایی که بانک‌ها می‌دهند عامل اصلی افزایش نقدینگی در کشور است.

وی با بیان اینکه در نامه ۱۲۸ نماینده به رئیس جمهور، دو راهکار پیشنهاد شده است، گفت: راهکار اول اجرای سیاست‌های ارزی است که در حال رخ دادن است. چرا که در حال حاضر بانک مرکزی ارز کالا‌های اساسی را کم می‌کند و نرخ آن را به نیمایی تغییر داده است. ادامه این روند موجب افزایش قیمت کالا‌ها خواهد شد. از سوی دیگر بیش از ۷۰ درصد از کالا‌های کشور با نرخ نیما واردات می‌شود و افزایش نرخ نیمایی کشور تورم شدیدی به جامعه تحمیل خواهد کرد.

صمصامی اضافه کرد: افزایش نرخ ارز در داخل کشور انجام می‌شود و ربطی به انتخاب ترامپ و ... ندارد. بر همین اساس دولت باید بازار آزاد قاچاق را طبق قانون مجلس از بین برده و یک نرخ منطقی و علمی برای بازار ارز تعیین کند.

وی خاطرنشان کرد: ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان نرخی بود که برای بازار ارز تعیین کرده بودیم. همچنین باید در مقابل فرار‌های مالیاتی بایستیم. البته هنوز پاسخ نامه نمایندگان به رئیس جمهور داده نشده و ما منتظر پاسخ هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار