مصوبه شورای عالی فضای مجازی در زمینه رمزارزها، در حکم قانون بالادستی است/ لزوم تنظیم گری چند بخشی در زمینه رمز ارز‌ها
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۷۳۹۸
کوچکی نژاد در گفتگو با دانشجو:

مصوبه شورای عالی فضای مجازی در زمینه رمزارزها، در حکم قانون بالادستی است/ لزوم تنظیم گری چند بخشی در زمینه رمز ارز‌ها

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: تنظیم‌گری چندبخشی در زمینه رمزارز‌ها بسیار ضروری است و نظام‌نامه مرکز ملی فضای مجازی این ویژگی را دارد.
مصوبه شورای عالی فضای مجازی در زمینه رمزارزها، در حکم قانون بالادستی است/ لزوم تنظیم گری چند بخشی در زمینه رمز ارز‌ها

جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت و عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در‌گفتگو با خبرنگار دانشجو٬ درباره قانون گذاری در حوزه رمز ارز‌ها گفت: نظام‌نامه رمز ارز‌ها که اخیرا توسط کمیسیون عالی تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی به تصویب رسیده است، در حکم قانون بالادستی است. مطابق حکم رهبری، مصوبات این مرکز از قوانین بالادستی کشور به حساب می‌آیند و بر همین اساس لازم‌الاجرا هستند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: البته این نظام‌نامه به کلیات پرداخته و لازم است در ادامه، تنظیم‌گران بخشی ورود کنند و در حوزه تخصصی خود اقدامات اجرایی لازم را طراحی و اجرا کنند.

وی افزود: مجلس می‌تواند در آینده در این حوزه مقرره‌گذاری کند تا دستگاه‌هایی که در تنظیم‌گری مشارکت دارند٬ بتوانند شفاف‌تر عمل کنند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارجحیت نظام‌نامه رمز ارز‌ها نسبت به سند بانک مرکزی گفت: در مقایسه با سندی که اخیرا توسط بانک مرکزی پیشنهاد شده، این نظام‌نامه تنظیم‌گری چند بخشی را تسهیل می‌کند.

وی افزود: تنظیم‌گری چندبخشی در این حوزه بسیار ضروری است و منافع بسیاری به همراه خواهد داشت.

نماینده مردم رشت در پایان گفت: تنظیم‌گری چندبخشی از اینکه ریسک یک صنعت مالی در یک تک‌نهاد تنظیم‌گر تجمیع شود جلوگیری می‌کند و همچنین از ظرفیت متخصصان به خوبی استفاده خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار