آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۸۵۰۴

پایش روزانه روددره فرحزاد/ حضور گشت‌های حامی‌شهر و مددکاران برای ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: روددره فرحزاد به صورت روزانه رصد و پایش می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدمحمد نقیب در رابطه با روددره فرحزاد اظهار کرد: تعداد گشت‌ها افزایش پیدا کرده است تا شرایط حاکم بر روددره فرحزاد مطلوب باشد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه روددره فرحزاد به صورت روزانه رصد و پایش می‌شود، تصریح کرد: گشت‌های حامی‌شهر و مددکاران در روددره فرحزاد حضور پیدا می‌کنند، به طوری که اگر فرد آسیب‌دیده‌ای مشاهده شود، ساماندهی شود.

نقیب در ادامه بیان کرد: شهروندان هم می‌توانند در صورتی که فرد آسیب‌دیده‌ای را مشاهده کردند، با سامانه ۱۳۷ تماس گرفته و اطلاع دهند تا گشت حامی‌شهر بلافاصله به محل اعزام و در اسرع وقت در خصوص ساماندهی این افراد اقدام شود.

وی در پایان با تأکید بر اینکه کلونی‌ها و پاتوق‌های معتادان متجاهر در سطح شهر تهران از بین رفته، اظهارکرد: با این حال شاید موارد معدودی مشاهده شود که گشت‌های حامی‌شهر در گشت‌های محیطی خود، اقدام به جمع‌آوری و ساماندهی می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار