روستاييان نقش مهمي در توسعه زيربنايي گيلان دارند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۸۵۶
استاندار گيلان:

روستاييان نقش مهمي در توسعه زيربنايي گيلان دارند

استاندار گیلان با اشاره به شرايط اقليمي منحصر بفرد گيلان گفت: روستاييان نقش مهمي در توسعه زيربنايي استان گيلان دارند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از رشت، مهدي سعادتي روز گذشته در نشستی که با نخبگان توسعه روستايي پارك علم و فناوري و مسئولان مربوطه استاني و با حضور پروفسور هولگر موگل، از دانشگاه مونيخ آلمان برگزار شد، با اشاره به شرايط اقليمي منحصر بفرد گيلان اظهار داشت: آب و هواي معتدل و جنگل‌هاي سرسبز و سواحل آرام‌بخش خزر، گيلان را در سراسر دنيا بي‌نظير كرده است.
 
وی با اشاره به اينكه روستاييان نقش مهمي در توسعه زيربنايي گيلان دارند، روستاها را يكي از مراكز مهم و مورد حمايت در جمهوري اسلامي خواند و تصریح کرد: براي تحقق برنامه‌هاي توسعه پنجم، احداث مراكز رشد و توسعه روستايي مورد اهميت است.
 
سعادتی با اشاره به احداث دو مركز رشد و توسعه روستايي در فومن و رودبار اظهار داشت: توانمندي مردم گيلان موجب شده تا دبيرخانه مركز پارك علم و فناوري كشورهاي اسلامي در استان تاسيس شود.
 
استاندار گيلان جلوگيري از مهاجرت روستاييان به شهرها و فشار بيش از حد به شهرنشينان، كمك در اقتصاد محلي و بومي و ايجاد اشتغال را از عمده‌ترين دلايل رشد و توسعه روستاها خواند و گفت: در اين راستا در كشور براي ايجاد 20 هزار شركت دانش‌بنيان در حال برنامه‌ريزي بوده، كه حدود 2000 از اين شركت‌ها مربوط به گيلان است.
 
وي افزود: در حال حاضر 2683 روستا در گيلان رصد شده، كه از اين تعداد حدود 75 درصد آنها از آب شرب برخوردار هستند.
 
سعادتي در ادامه از حضور پروفسور هولگر موگل در جلسه مذكور تشكر كرد و گفت: اميدواريم در نوسازي روستاهاي گيلان از تجارب ارزشمند اين استاد انستيتوي نقشه‌برداري (ژئودزي) فدراسيون جهاني نقشه‌برداران استفاده شود./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار