آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۰۹۰۸۲
در آئین افتتاح گمرک منطقه آزاد اینچه برون؛

نماینده مردم گرگان: ۸۰ درصد از ظرفیت اینچه برون در بخش صادرات انجام می‌شود

نماینده مردم گرگان و آق قلا گفت: ۸۰ درصد از ظرفیت اینچه برون در بخش صادرات انجام می‌شود.

نماینده مردم گرگان: ۸۰ درصد از ظرفیت اینچه برون در بخش صادرات انجام می‌شود

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، رمضانعلی سنگدوینی، در آئین افتتاح گمرک منطقه آزاد اینچه برون اظهار کرد: در کشور ۱۰ منطقه آزاد به تصویب رسید که اینچه برون نخستین منطقه آزاد در کشور بود که مورد توجه قرار گرفت.

وی افزود: ۸۰ درصد از ظرفیت منطقه اینچه برون برای صادرات استفاده می‌شود و از ظرفیت بسیار بالایی برخوردار است.

نماینده مردم گرگان و آق قلا گفت: منطقه آزاد اینچه برون یکی از مناطقی است که مورد توجه مسئولان کشور قرار گرفته که ۱۳ هکتار وسعت دارد.

وی ادامه داد: باید به گونه‌ای برنامه ریزی شودفرودگاه، جزیره آشوراده در منطقه آزاد اینچه برون گنجانده شود.

سنگدوینی اظهار کرد: در دل این منطقه پروژه پتروشیمی، شهرک هزار هکتاری اترک نهفته است که می‌تواند برای صادرات محصولات بیسار مفید واقع شود.

وی خاطرنشان کرد: در منطقه آزاد اینچه برون باید ظرفیت صادرات در محور نیاز‌های کشور آسیا میانه و ترکمنستان دیده شود چرا که ظرفیت ترکمنستان بسیار بالا است

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار