رشد حاصل از ازدواج براي دختران در هيچ رابطه دوستي وجود ندارد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراك، عبداللهي ديروز در همايش «دانشگاه؛ فرصتها و تهديدها» كه ويژه دانشجويان دختر در سالن هشتم شهريور دانشگاه اراك برگزار شد، با بيان اين مطلب به بيان مسائل مربوط به خانواده و نقش دختران و زنان در جامعه و دانشگاه پرداخت.
وي از دانشجويان حاضر در همايش خواست تا ايمان و تقوا را هيچگاه از معيارهاي ازدواج خود كنار نگذارند و توصيه كرد كه به ظواهر مادي كمتر توجه كرده و خدا را ناظر بر اعمال خود ببينيم.
عبداللهي با اشاره به ماجراي دختران شعيب در قرآن و عفت و پاكدامني آنها و تهديدهايي كه در دانشگاهها براي دختران وجود دارد، افزود: از فرصت هايي كه در دانشگاه وجود دارد به بهترين نحو استفاده كنيد و نگذاريد اين فرصت هاي خوب با توجه به مسائل كم اهميت از بين برود.
لازم به ذكر است، این همايش به همت نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه اراك برگزار شد./انتهاي پيام/