آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۰۱۲۴

بیش از ۶۳ هزار درخواست برای صدور مجوز کسب‌وکار در مازندران ثبت شد

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی مازندران گفت: در ۹ ماه نخست امسال، ۶۳ هزار و ۳۰۸ درخواست الکترونیکی برای صدور مجوز کسب‌وکار در این استان ثبت شده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سیداسماعیل هاشمی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی مازندران گفت: از مجموع ثبت درخواست‌های صدور مجوز کسب و کار به صورت الکترونیکی، تاکنون ۴۲ هزار و ۵۳۳ هزار درخواست منجر به صدور مجوز کسب و کار شد و بخشی دیگر از درخواست‌ها یا رد شده، یا متقاضی آن انصراف داده و بخشی دیگر از آن نیز در مرحله صدور مجوز است.

وی افزود: در مقایسه با سایر مشاغل، اصناف بیشترین درخواست صدور مجوز کسب و کار به صورت الکترونیکی با ۲۳ هزار و ۶۲۰ درخواست را به خود اختصاص داده است و بخش مشاغل خانگی با بیش از ۱۳ هزا و ۲۳ درخواست و بخش کشاورزی چهار هزارو ۵۴۸ درخواست در رده‌های بعدی قرار دارند.

این مقام مسئول از وجود بانک اطلاعات کسب و کار در مازندران خبر داد و خاطرنشان کرد: در حال حاضر، تمام مجوزها در مازندران از طریق درگاه ملی و به صورت برخط و در کوتاه‌ترین زمان ممکن صادر می‌شود.

مدیرکل امور اقتصاد و دارایی مازندران گفت: در ۱۲ ماهه منتهی به آذرماه سال ۱۴۰۳ در مازندران، در مجموع بیش از ۸۹ هزار و ۴۷۸ هزار درخواست در درگاه ملی مجوزها ثبت شده که از این تعداد، حدود ۵۵ هزار درخواست منجر به صدور مجوز شده است.

از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.

تعداد اعضای تعاونی‌های فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکت‌ها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یک هزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونی‌های فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل می‌دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار