آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۱۸۰۷

قزوین برای پنجمین سال متوالی با بحران خشکسالی دست و پنجه نرم می‌کند

مدیرکل هواشناسی قزوین گفت: استان وارد پنجمین سال خشکسالی شده است. وی افزود: با توجه به تغییرات اقلیمی و کاهش ۳۶ میلی‌متری میزان بارش در مقایسه با میانگین بلندمدت، شرایط اقلیمی استان نگران‌کننده به نظر می‌رسد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، یوسف شیخ الملوکی مدیرکل هواشناسی قزوین گفت: آمارها نشان می‌دهد که از ابتدای پاییز تاکنون، فقط در مهرماه بیشتر از سطح انتظار بارش داشتیم، به عبارت دیگر در مهرماه باید ۸.۸ میلی متر بارندگی اتفاق می‌افتاد که خوشبختانه با ورود چند سامانه بارشی این رقم به ۱۰.۶ میلی متر رسید، اما متاسفانه این وضعیت در آبان، آذر و دی ماه مناسب نیست.

وی تصریح کرد: در آبان، آذر و دی ماه سال جاری پیش بینی بارش به ترتیب ۴۱.۵، ۳۶ و ۲۶.۵ میلی متر بارش بود که متاسفانه با بارش ۳۳.۴، ۳.۹ و ۸.۷ میلی متر به ترتیب ماه‌های یاد شده مواجه بودیم.

شیخ الملوکی با بیان اینکه قزوین سیزدهمین استان کم بارش کشور محسوب می‌شود، یادآور شد: استان با کاهش ۳۶ میلی متری بارش نسبت به آمار بلند مدت روبرو است که میانگین آن در کشور ۲۸ میلی متر است.

به گفته این مسئول، بنابر آمارهای موجود، استان قزوین از ۵۰ سال گذشته تاکنون با ۱۰۰ میلی متر کاهش بارندگی روبرو بوده که می توان به ازای هر سال ۲ میلی متر محاسبه کرد.

این مسئول بیان کرد: وضعیت کم بارشی استان قزوین برای ۲۹ استان کشور نیز صادق بوده و تنها ۲ استان مازندران و کردستان هستند که نسبت به آمار بلند مدت با افزایش بارش‌ها روبرو هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار