کد خبر:۱۲۱۶۳۹
در محکوميت کشتار مردم بحرین و یمن صورت مي گيرد؛
تحصن دانشجویان کازرونی در سواحل خلیج فارس
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد كازرون گفت: دانشجويان بسیجی دانشگاههاي کازرون در حمايت از قيامهاي مردم منطقه و محکوم کردن کشتار بیرحمانه مردم مظلوم بحرین و یمن از فردا به مدت دو روز در سواحل بندر بوشهر تحصن میکنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، فرشاد بژم امروز در جمع خبرنگاران از تحصن دانشجويان بسیجی دانشگاههاي کازرون در حمايت از قيامهاي مردم منطقه و محکوم کردن کشتار بی رحمانه مردم مظلوم بحرین و یمن از فردا به مدت دو روز در سواحل بندر بوشهر خبر داد.
وي افزود: دانشجویان بسيجي کازرونی پس از مراسم یادواره شهدای گمنام و مفقودالاثر شهرستان کازرون به عنوان سفیران شهدای شهرستان کازرون، در پيشگاه شهداي بحرين، پیام بیداری اسلامی خویش را به ملت مسلمان یمن و بحرین خواهند رساند.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه آزاد كازرون با بيان اينكه دانشجويان با تحصن در سواحل بندر بوشهر خواستار اعزام به كشورهاي منطقه، بويژه بحرين و ليبي براي كمكرساني به مردم مظلوم آن کشورها خواهند شد، اضافه كرد: قرارگاه بيداري اسلامي كه به تازگي توسط سازمان بسيج دانشجويي كشور اعلام موجوديت كرده، برپا كننده اين تحصن دانشجويي است.
بژم بيان داشت: دانشجویان حاضر در کاروان سفیران سرداران و 14هزار و 600 شهید استان فارس در قالب ستاد دانشجویی حمایت از بیداری اسلامی در كازرون بوده و حامل پیام شهدای فارس و كازرون برای مردم مظلوم منطقه و خصوصاً بحرین هستند و یکصدا «فان حزب الله هم الغالبون» را در سواحل نیلگون خلیج همیشه فارس فریاد خواهند زد.
وي با اشاره به اینکه 14هزار و 600 شهید ولایتمدار و سرافراز فارس و شهدای نهضت های اسلامی ملت های مسلمان منطقه، خارج از مرزهای جغرافیایی، پرورش یافته مکتبی جز اسلام نیستند، خاطرنشان كرد: این حرکت خودجوش دانشجویان با پیوستن برادران و خواهران دانشجوی مسلمان دانشگاه های منطقه جنوب کشور شکل می گیرد و با ادامه تحصن، افسران بیدار جمهوری اسلامی، گوش به فرمان ولی امر مسلمین برای هر نوع حرکتی خواهند بود./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰