
کد خبر:۱۲۱۷۴۴۹
مخبر: شهادت دو قاضی وظیفهشناس، ثلمهای عظیم برای جامعه قضائی است
مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در پیامی شهادت حجج اسلام رازینی و مقیسه را تسلیت گفت و نوشت: شهادت این دو قاضی وظیفهشناس، ثلمهای عظیم برای جامعه قضائی و مردمان عدالت طلب ایران عزیز است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در پیامی شهادت حجج اسلام رازینی و مقیسه را تسلیت گفت.
در پیام محمد مخبر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام آمده است:
انالله و انا الیه راجعون
خبر ترور و شهادت مظلومانه قضات شجاع و معتمد ملت، حجج اسلام رازینی و مقیسه، موجب تأثر و تألم اینجانب گردید.
این عزیزان همواره در مسیر انقلاب، عدالت و حقطلبی گام برداشتند و جان خود را در این راه مقدس فدا کردند و به فیض شهادت نائل آمدند.
یقیناً شهادت این دو قاضی وظیفهشناس، ثلمهای عظیم برای جامعه قضائی و مردمان عدالت طلب ایران عزیز است.
اینجانب ضمن عرض تسلیت به خانوادههای محترم و داغدیده این عزیزان، از خداوند متعال برای آنان علو درجات و همنشینی با اهل بیت (علیهم السلام) و برای بازماندگان صبر مسالت دارم.
محمد مخبر
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.