آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۸۱۳۴
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور:

«صیانت از بیت‌المال» و «خدمت به مردم» ۲ رویکرد مهم ستاد امر به معروف کشور هستند

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با اشاره به اهمیت فریضتین گفت: «صیانت از بیت‌المال» و «خدمت به مردم» ۲ رویکرد مهم ستاد امر به معروف کشور می‌باشند و در این راستا عمل خواهد شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام طاهری آکردی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در سفر به کرمان در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمان، از رویکرد جدید این ستاد به سمت صیانت از بیت‌المال و خدمت به مردم خبر داد.

وی با اشاره به طراحی ۵۴ برنامه جامع در سطح ملی و تاکید بر گفتمان حکمرانی دینی، از راه‌اندازی شبکه وکلای جهادی برای حمایت از آمران به معروف خبر داد.

 طاهری آکردی بر لزوم فعال‌سازی ستاد‌های استانی و هویت‌بخشی به آنها تاکید کرد و اظهار کرد: این ستاد در سال‌های آتی با محوریت "صیانت از بیت‌المال" و "خدمت به مردم" به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

 

تأکید بر لزوم تقویت مجموعه‌های امر به معروف و نهی از منکر

همچنین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در نشست اعضای اصلی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کرمان، بر اهمیت تفکیک مطالبه‌گری، توجه به قانون و همکاری با نهاد‌های دولتی تأکید کرد.

حجت‌الاسلام طاهری آکردی، با اشاره به موفقیت‌های اخیر ستاد در صیانت از بیت‌المال و خدمت به مردم، بر گستردگی مأموریت‌های امر به معروف پرداخت.

در ادامه نماینده ولی‌فقیه در کرمان نیز گفت: دشمن برای مشغول‌سازی جمهوری اسلامی، ایجاد ناامنی و اختلاف‌افکنی میان مردم برنامه دارد.

حجت‌الاسلام علیدادی سلیمانی، با تأکید بر اهمیت آگاهی و شناخت راهبرد‌های دشمن، بر لزوم تقویت ساختار، رویکرد و عملکرد مجموعه‌های امر به معروف و نهی از منکر تأکید کرد.

سپس استاندار کرمان نیز بر تعامل حداکثری و اولویت‌بندی در امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد.

محمد علی طالبی اعلام کرد: ما می‌توانیم بهترین تعامل را در حوزه امر به معروف و نهی از منکر داشته باشیم و در این مسیر باید اولویت‌ها را در نظر گرفته و هم‌افزایی را سرلوحه کار قرار دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار