گسستگی دانشگاه ها از حوزه های علمیه عامل اختلافات جامعه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۱۸۳۳
استاندار فارس:

گسستگی دانشگاه ها از حوزه های علمیه عامل اختلافات جامعه است

استاندار فارس با تصریح بر اینکه ريشه تمام اختلافات و اتفاقات موجود در جامعه را مي‌توان در وجود گسستگي به ويژه دانشگاه‌ها از حوزه علميه جست‌وجو كرد، گفت: براي مديريت و اصلاح اين رخدادها بايد بتوانيم از فقه به عنوان يك مدل اداره اجتماعي در تمام ابعاد استفاده كنيم.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، دکتر روح‌الله احمدزاده ، امروز در مراسم بازديد از مدرسه علميه بنياد مهدي (عج) شيراز اظهار داشت: امروزه بعضي از دانشگاه‌هاي كشور تحت فرمان كاپيتاليسم هستند و در مراكز خود مشكلات جامعه غرب را مطرح مي‌كنند.

وي افزود: معضلي كه در جامعه با آن روبه‌رو هستيم، وجود مدرك‌زدگي در كشور است، از اين رو براي احياي ارزش‌هاي اسلامي در جامعه بايد بتوانيم ارزش‌گذاري‌هاي علمي را بر اساس مباني اسلامي انجام دهيم.

استاندار فارس بيان داشت: تفاوت مهم انقلاب اسلامي ايران با ساير انقلاب‌ها در اسلامي بودن آن مشاهده مي‌شود و در انقلابي كه ريشه‌هاي آن در فرهنگ شيعي پايه‌گذاري شده است نسخه‌نويسي آن نيز بايد بر پايه اسلام شيعي باشد.

احمدزاده تصریح كرد: در راستاي به نتيجه رساندن اهداف انقلاب و اتمام طرح‌هاي مطرح شده و نيمه‌تمام آن، ايجاد مدل‌سازي فرهنگي بر اساس قرآن و اهل‌بيت بايد صورت پذيرد.
 
وی بيان داشت: به منظور مقابله با تهاجمات فرهنگي دشمنان بايد بتوانيم مردم را به ميدان بياوريم تا با تكيه بر اراده و بيداري مردم در مقابل سودجويان مقابله كنيم. /انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار