کد خبر:۱۲۱۸۶۹۶

جلسه پیگیری تسریع در احداث نیروگاه‌های برق خورشیدی با حضور پزشکیان

جلسه پیگیری تسریع در احداث نیروگاه‌های برق خورشیدی با حضور رئیس جمهور برگزار شد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، جلسه پیگیری تسریع در اجرای طرح‌های احداث نیروگاه‌های تولید برق از انرژی‌های تجدیدپذیر با تمرکز بر نیروگاه‌های برق خورشیدی، به ریاست رئیس جمهور تشکیل شد.

در ادامه پیگیری اجرای طرح‌های احداث نیروگاه‌های تولید برق از انرژی‌های تجدیدپذیر، در جلسه‌ای که صبح امروز سه‌شنبه به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد، معاون انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق وزارت نیرو (ساتبا)، مدیرعامل گروه مالی گردشگری، رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، گزارش‌هایی از مجموع اقدامات انجام شده در زمینه اجرای تصمیم دولت برای احداث حداقل ۳۰ هزار مگاوات ظرفیت تولید برق از این محل ارائه کردند.

رئیس جمهور پس از استماع این گزارش‌ها اظهار داشت: نکته اصلی و محوری برای ما رسیدن به نصابی از ظرفیت تولید برق است که بتوان با تکیه بر آن دوره پیک مصرف تابستان سال آینده را به شکل مطلوب مدیریت کرد.

پزشکیان افزود: بهترین روش برای پیشبرد اجرای این تصمیم این است که یک کنسرسیوم با محوریت معاونت انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق وزارت نیرو و با مشارکت مجموعه‌های مالی و بانکی و همه بخش‌هایی که قصد و انگیزه مشارکت در احداث نیروگاه‌های بزرگ و کوچک خورشیدی دارند، تشکیل شود تا به شکل یکجا و کلی برای خرید پنل‌های خورشیدی اقدام کند.

رئیس جمهور تاکید کرد: کنسرسیوم مذکور به‌روزترین و مناسب‌ترین پنل‌ها و تجهیزات نیروگاهی مورد نیاز را با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت تأمین و در داخل میان مجریان توزیع کند تا کار در سریع‌ترین زمان ممکن و با کمترین هزینه و بهترین کیفیت اجرا شود.

بر این اساس مقرر شد شیوه‌نامه اجرای این تصمیم در جلسه‌ای به میزبانی سازمان برنامه و بودجه تدوین و در جلسه دیگری با حضور حاضران فعلی و به ریاست رئیس جمهور، برای اجرا به تصویب نهایی برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار