کد خبر:۱۲۱۹۵۵۰

عضو مجلس خبرگان رهبری: نمایشگاه پیشگامان پیشرفت نمونه‌ای از اقتصاد مقاومتی است

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: رسانه‌ها به خصوص رسانه ملی باید خود برداشت درستی از نمایشگاه پیشگامان پیشرفت داشته باشند و بر اساس این برداشت‌ها برنامه سازی کنند. به فراخور هر رسانه باید برشی از این مسئله ایجاد شود تا هر رسانه‌ای به وظیفه اطلاع رسانی و ایجاد موج امید و کار و تلاش عمل کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت الله عباس کعبی در گفت‌و‌گویی، با اشاره به اینکه جوانانی با دانش و اراده و با استعداد در نمایشگاه پیشگامان پیشرفت کنار مقام معظم رهبری قرار گرفتند و با اعتماد به نفسی مثال زدنی از دستاورد‌ها و موفقیت‌های کاری‌شان به معظم له گزارش دادند، افزود: نمایشگاه پیشگامان پیشرفت نمونه‌ای از اقتصاد مقاومتی است که به دست جوانان و کارآفرینانی با انگیزه شکل گرفت. مشابه این نمایشگاه باید به سراسر کشور حتی دور افتاده‌ترین روستا‌ها نیز سوق یابد تا جوانان با استعداد و دانشجویان خلاق، برای ظهور ایده‌ها و تولیداتشان انگیزه پیدا کنند و با مراجعه به چنین مکان‌هایی بتوانند بستر‌های لازم برای بروز استعدادهایشان را به دست آورند.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: باید مقامات مسئول با توجه به زیست بوم هر استان در طول سال در چندین نوبت مشابه نمایشگاه پیشگامان پیشرفت را برگزار کنند تا زمینه‌ای برای جذب جوانان و دانشجویان خلاق و کارآفرین به وجود آید. البته برگزاری همایش‌های بزرگ کارآفرینی و استعدادیابی نیز در این زمینه کمک بسیار بزرگی است. پارک‌های علم و فناوری نیز کمک کننده این حلقه زنجیره هستند.

وی افزود: فعال سازی و بسیج بخش خصوصی و به خدمت گرفتن رسانه‌ها در سطوح مختلف انگیزه بسیار بالا و بسیج همگانی برای کمک به پیشرفت کشور به وجود می‌آورد. این بسیار مهم و حیاتی است که یک صدای واحد از بخش‌های حاکمیت و خصوصی به گوش جوانان برسد تا آنان احساس نزدیکی و اعتماد پیدا کنند و بتوانند خلاقیت‌هایشان را شکوفا کنند، در این صورت می‌توان با توکل به خدا امید به ایجاد فضای کار و تلاش در کشور و خروج از وضعیت نامطلوب فعلی را نوید داد.

کعبی بیان کرد: و البته در این مسیر نقش رسانه‌ها بسیار حائز اهمیت است، منتها رسانه‌ها به خصوص رسانه ملی باید خود برداشت درستی از نمایشگاه پیشگامان پیشرفت داشته باشند و بر اساس این برداشت‌ها برنامه سازی کنند. به فراخور هر رسانه باید برشی از این مسئله ایجاد شود تا رسانه‌ها نیز به وظیفه اطلاع رسانی و ایجاد موج امید و کار و تلاش عمل کرده باشند.

عضو مجلس خبرگان رهبری شبکه سازی برای جذب استعداد‌های جوانان و دانشجویان را ضروری دانست و گفت: اطلاع رسانی به موقع و درست تاثیر بسزایی در ایجاد روحیه امید و تلاش و کار در دانشجویان و جوانان و به دنبال آن کارآفرینان و دانشگاهیان دارد. این مسئله موجب نهادینه سازی فرهنگ امید و کار و تلاش می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار