کد خبر:۱۲۱۹۹۱۵

بارش پراکنده در تهران تا سه‌شنبه

اداره کل هواشناسی استان تهران از بارش پراکنده برف و باران در استان تا سه‌شنبه (۹ بهمن‌ماه) و کاهش محسوس دما طی دوشنبه (۸ بهمن‌ماه) خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی وضعیت جوی استان تهران از امروز (۶ بهمن‌ماه) تا سه شنبه (۹ بهمن‌ماه) آسمان قسمتی ابری تا ابری به‌ویژه روز دوشنبه (۸ بهمن‌ماه) گاهی بارش پراکنده باران و برف و وزش باد در ارتفاعات گاهی بارش برف رخ داد مه و کولاک برف پیش‌بینی می‌شود.

همچنین از امشب تا صبح فردا یکشنبه (۷ بهمن‌ماه) در نواحی پرتردد و صنعتی گاهی غبار رقیق و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار خواهد بود.

هوای تهران سرد می‌شود

روز چهارشنبه (۱۰بهمن‌ماه) آسمان صاف تا قسمتی ابری گاهی وزش باد، در ارتفاعات گاهی افزایش ابر و بارش پراکنده دور از انتظار نیست.

روز دوشنبه کاهش محسوس دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

دمای سردترین نقطه تهران طی ۲۴ ساعت گذشته

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای ۱۲- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

پیش‌بینی ۲ روزه برای آسمان تهران

آسمان تهران فردا (۷ بهمن‌ماه) قسمتی ابری تا نیمه ابری و غبار صبحگاهی گاهی وزش باد به‌تدریج کاهش ابر با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد و طی (۸ بهمن‌ماه) ابری از بعد از ظهر بارش باران گاهی بارش پراکنده برف و وزش باد با حداقل دمای ۱ و حداکثر دمای ۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار