محور‌های کوهستانی گیلان برفی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۰۸۵۲

محور‌های کوهستانی گیلان برفی است

رئیس مرکز مدیریت راه‌های گیلان از بارش برف در جاده‌های کوهستانی استان خبر داد و از رانندگان خواست برای تردد در این مسیر‌ها زنجیرچرخ همراه داشته باشند.
محور‌های کوهستانی گیلان برفی است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رئیس مرکز مدیریت راه‌های گیلان عارف بابازاده اظهار کرد: بارش برف از شامگاه گذشته در محور پونل به خلخال و اسالم به خلخال آغاز شده و هم اینک ۱۰ سانتیمتر برف در این مسیرها بر زمین نشسته است.

بیشتر بخوابید:

وی بیان کرد: ارتفاعات ماسال، رودسر و املش هم از صبح امروز شاهد بارش برف است.

رئیس مرکز مدیریت راه‌های گیلان اضافه کرد: به جز مسیر پونل به خلخال در محدوده زندانه که به دلیل کولاک شدید، کاهش دید و نبود ایمنی کافی بسته شده بقیه راه‌های استان باز است و تردد در آنها جریان دارد.

کارشناس هواشناسی گیلان پیش از این به خبرنگار ایرنا گفته بود: نقشه‌های هواشناسی نشانگر فعالیت سامانه بارشی سرد در استان است که منجر به کاهش سه تا ۶ درجه‌ای دما می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار