قطع دائم برق مشترکان متخلف در استخراج غیرمجاز رمزدارایی‌ها
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۱۴۲۷

قطع دائم برق مشترکان متخلف در استخراج غیرمجاز رمزدارایی‌ها

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز گفت: استفاده غیرقانونی از برق برای استخراج رمزدارایی علاوه بر پیگرد قانونی، منجر به جمع‌آوری دائمی انشعاب برق واحد‌های متخلف می‌شود.

قطع دائم برق مشترکان متخلف در استخراج غیرمجاز رمزدارایی‌ها

مسعود خواجه‌وند، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو از کرج اظهار کرد: بر اساس ابلاغیه شرکت توانیر، استفاده غیرقانونی از برق برای استخراج رمزدارایی‌ها مشمول پیگرد قانونی خواهد بود و انشعاب برق واحدهای متخلف به‌طور دائمی جمع‌آوری می‌شود.

وی با اشاره به خسارات ناشی از مصرف غیرمجاز برق در استخراج رمزدارایی‌ها افزود: این اقدام نه‌تنها به شبکه و تأسیسات برق کشور آسیب جدی وارد می‌کند، بلکه موجب افزایش فشار بر تأمین برق عمومی نیز می‌شود.

 قطع دائم برق مشترکان متخلف در استخراج غیرمجاز رمزدارایی‌ها با اشاره به اینکه در صورت کشف استفاده غیرمجاز از انشعاب قانونی برای استخراج رمزدارایی، بهای برق مصرفی مطابق دستورالعمل ابلاغی معاون وزیر نیرو در تاریخ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ و اصلاحیه‌های بعدی محاسبه و برای مشترک متخلف صورتحساب صادر خواهد شد،عنوان کرد: مشترکان ملزم به پرداخت هزینه‌های مربوطه در مهلت تعیین‌شده خواهند بود.

خواجه‌وند گفت: در صورت عدم پرداخت مبلغ تعیین‌شده ظرف ۱۵ روز از تاریخ صدور اخطاریه، مطابق بند «ب» ماده ۱-۵۲-۴ آیین‌نامه تکمیلی تعرفه‌های برق، انشعاب برق متخلف به‌صورت دائمی جمع‌آوری و ابطال خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز خاطرنشان کرد: علاوه بر این اقدامات، سایر اقدامات قانونی و قضایی نیز در خصوص این مشترکان انجام خواهد شد. همچنین، واگذاری انشعاب جدید به متخلفان منوط به بررسی شرایط فنی شبکه و ارائه تضامین و تعهدات کافی جهت جلوگیری از تکرار تخلف خواهد بود

پربازدیدترین آخرین اخبار