آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۲۲۴۹

افزایش ۲۶ درصدی تحویل سوخت مایع نیروگاهی در دی

روزانه به طور میانگین ۸۴.۳ میلیون لیتر سوخت مایع در دی امسال به نیروگاه‌های کشور تحویل شده که این مقدار در مقایسه با مدت مشابه ۱۴۰۲، ۱۷.۶ میلیون لیتر معادل ۲۶.۴ درصد رشد داشته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، به نقل از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، ثبت رکورد‌های پی‌درپی در توزیع سوخت مایع نیروگاهی در فصل پاییز و زمستان امسال ادامه دارد؛ در دی امسال به طور میانگین روزانه ۵۳.۹ میلیون لیتر نفت‌گاز به نیروگاه‌های کشور تحویل شده که به معنای رشد ۳۱.۶ درصدی در تحویل این سوخت به نیروگاه‌هاست، این مقدار در دی ۱۴۰۲ به طور میانگین روزانه ۴۰.۹ میلیون لیتر بوده و روزانه ۱۲.۹ میلیون لیتر افزایش را نشان می‌دهد.

 

افزون بر این، براساس آمار‌ها به طور میانگین روزانه ۳۰.۵ میلیون لیتر نفت‌کوره در دی امسال به نیروگاه‌های کشور تحویل شده است که این عدد در مقایسه با مدت مشابه پارسال با توزیع روزانه ۲۵.۸ میلیون لیتر نفت‌کوره، ۱۸.۲ درصد رشد داشته است.

 

آمار‌ها همچنین نشان می‌دهد که از ابتدای فروردین امسال به طور میانگین روزانه ۵۵.۲ میلیون لیتر سوخت مایع نیروگاهی در کشور تحویل شده که این مقدار در مقایسه با مدت مشابه پارسال (ابتدای فروردین تا پایان دی ۱۴۰۲) با ۳۹.۴ میلیون لیتر در روز، ۱۵.۸ میلیون لیتر معادل ۴۰.۲ درصد افزایش را به ثبت رسانده است.

 

از ابتدای امسال تا پایان دی همچنین به طور میانگین روزانه ۳۱.۱ میلیون لیتر نفت‌گاز و ۲۴.۱ میلیون لیتر نفت‌کوره به نیروگاه‌های کشور تحویل شده که به ترتیب در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۳.۷ و ۴۹.۸ درصد رشد داشته است.

 

براساس آمار‌های مدیریت برنامه‌ریزی تلفیقی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران در دی امسال به طور میانگین روزانه ۸۴.۳ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور تحویل شده که این مقدار در مقایسه با مدت مشابه ۱۴۰۲ با ۶۶.۷ میلیون لیتر در روز، ۱۷.۶ میلیون لیتر معادل ۲۶.۴ درصد افزایش داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار