کد خبر:۱۲۲۲۷۲۱
در جمع خبرنگاران؛

رضا بابک: «ترک عمیق» فیلم خاصی است؛ مخاطبان خاص خود را دارد + فیلم

بازیگر فیلم سینمایی ترک عمیق در جمع خبرنگاران گفت: «ترک عمیق» فیلم خاصی است؛ مخاطبان خاص خود را داد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، رضا بابک، بازیگر فیلم «ترک عمیق» در جمع خبرنگاران گفت: خانم گلچهره سجادیه در بین همه ستاره‌ها و بازیگران خوب و در نسل ما، یکی از دردانه‌های بازیگری است؛ من که خیلی دوست دارم با او کار کنم.

وی افزود: خانم سجادیه در انتخاب و اینها یک کمی سخت‌گیر است و سلایق خاص خود را دارد؛ من گاهی اوقات به او حق می‌دهم و گاهی اوقات هم انتقاد می‌کنم و می‌گویم خیلی سخت نگیر.

کد ویدیو

«ترک عمیق» فیلم خاصی است؛ مخاطبان خاص خود را داد

بازیگر فیلم «ترک عمیق» تصریح کرد: فیلم «ترک عمیق» فیلم خاصی است؛ همه فیلم‌ها که فیلم عام نیست و باید در سینما‌های خاصی نمایش داده شود. این فیلم مخاطب‌های خاص خودش را هم خواهد داشت؛ هر فیلمی اینطوری است.

 

کد ویدیو

رضا بابک همچنین در ادامه گفت: ۱۰-۱۵ سال است با صداوسیما مشکل دارم.

 

کد ویدیو

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار