آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۳۱۳۳

پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در چهارمحال و بختیاری

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: برای هفته جاری بارش‌های موقتی و پراکنده در برخی نقاط استان پیش‌بینی می‌شود که از شدت و اثرگذاری بالایی برخوردار نیست

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: برای هفته جاری بارش‌های موقتی و پراکنده در برخی نقاط استان پیش‌بینی می‌شود که از شدت و اثرگذاری بالایی برخوردار نیست.

معصومه نوروزی افزود: برای روزهای شنبه و یکشنبه آسمان استان صاف و در ساعات بعدازظهر همراه با افزایش ابر است و بارش‌های موقتی در نیمه جنوبی استان از جمله شهرستان فلارد شرایط جوی این مناطق را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: برای روز دوشنبه پدیده جوی خاصی برای استان پیش‌بینی نمی‌شود و آسمان استان صاف و بدون بارش خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: برای روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه افزایش ابر، گاهی وزش باد و احتمال رگبار خفیف در نیمه شمالی استان از جمله کوهرنگ انتظار می‌رود.

نوروزی از ورود یک سامانه بارشی به استان از روز پنجشنبه خبر داد و گفت: این سامانه از منطقه کوهرنگ وارد استان می‌شود و در روز جمعه در تمامی نقاط فراگیر شده و شدت می‌یابد و تا روز شنبه به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

بیشتر بخوانید؛

وی برای روزهای ابتدایی هفته آینده کاهش محسوس دما برای استان پیش‌بینی کرد و افزود: هرگونه تغییر در الگوها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار