به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، نادر زینالی سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرزدر این جلسه از میان ۱۲ طرح ارائهشده، اعلام کرد ۹ طرح به تأیید نهایی رسیدهاند. از این تعداد، یک طرح مربوط به رستوران سنتی، دو طرح مربوط به مجتمعهای فرهنگی تفریحی و شش طرح مرتبط با مجموعههای اقامتی هستند که نشاندهنده تنوع و پتانسیل بالای سرمایهگذاری در بخش گردشگری استان البرز به شمار میروند.
وی افزود: حمایت از سرمایهگذاران بخش خصوصی از مهمترین اولویتهای اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ماست. ما به جدیت در پی تسهیل صدور موافقت اصولی برای طرحهای سرمایهگذاری هستیم تا پروژههایی که شرایط لازم را دارند، بتوانند به سرعت اجرا شوند و سهم مثبتی در توسعه زیرساختهای گردشگری استان داشته باشند.
زینالی همچنین اضافه کرد که این اقدام نه تنها به ارتقای سطح گردشگری استان کمک خواهد کرد، بلکه فرصتهای شغلی جدیدی را نیز برای جوانان و سایر اقشار جامعه ایجاد خواهد نمود.
وی از حضور و همکاری کلیه سرمایهگذاران و نهادهای مرتبط در این مسیر سپاسگزاری کرد و امیدواری خود را نسبت به رونق هرچه بیشتر گردشگری و صنایعدستی در استان البرز اعلام نمود.