کد خبر:۱۲۲۱۱۷۳

البرز ظرفیت تبدیل به افتخار ملی را دارد

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز ضمن تأکید بر اهمیت ظرفیت‌های بخش خصوصی در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی، از تلاش‌های ویژه برای حل مشکلات و حمایت از این بخش خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو از کرج، نادر زینالی، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرزطی نشستی با جمعیت همیار کرج، بر نقش بی‌بدیل بخش خصوصی در توسعه حوزه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تأکید کرد.

وی افزود: استان البرز با قدمتی نزدیک به ۹ هزار سال و جاذبه‌های کم‌نظیر تاریخی و گردشگری، ظرفیت تبدیل شدن به یکی از افتخارات ایران را دارد.

زینالی با اشاره به تپه ازبکی، که به عنوان گنجینه‌ای از تمدن تاریخی البرز شناخته می‌شود، گفت: معرفی این میراث ارزشمند به جهان، در کنار اطلاع‌رسانی صحیح درباره جاذبه‌های تاریخی و گردشگری استان، می‌تواند البرز را به مقصدی مهم در گردشگری داخلی و بین‌المللی تبدیل کند وهمچنین، روستای ملی سفال و سرامیک گلستانک نیز یکی از شاخص‌های صنایع‌دستی استان است که باید به‌خوبی معرفی شود.

وی با ارائه گزارشی از اقدامات خود در مدت سرپرستی‌اش، افزود: بخش خصوصی نقش کلیدی در این حوزه دارد و من فرش قرمز برای این بخش پهن می‌کنم. حمایت از فعالان صنایع‌دستی و گردشگری در اولویت است و باید تلاش کنیم صنایع‌دستی به سمت کاربردی شدن پیش برود.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی البرز، با تأکید بر شعارهای دولت در زمینه اشتغال، معیشت، امنیت و درآمد، گفت: ایجاد واحدهای گردشگری، دفاتر خدمات مسافرتی، مراکز اقامتی و پذیرایی یا کارگاه‌های صنایع‌دستی می‌تواند گامی بزرگ در حل مشکلات اقتصادی و اشتغال باشد. در این زمینه، ۸۵ درصد سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی انجام می‌شود که این میزان مشارکت، تحسین‌برانگیز است.

زینالی با اشاره به ضرورت ایجاد زیرساخت‌های گردشگری، افزود: یکی از اولویت‌های اصلی، توسعه حمل‌ونقل هوایی بین استان البرز و سایر استان‌ها و حتی پروازهای خارجی است.

وی ادامه داد:  البرز با شعاراستان رویدادها در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری حضور یافته و در نظر داریم بر اساس این شعار، برنامه‌ریزی سالانه مدونی انجام دهیم.

جمعیت همیار، بازوی فرهنگی البرز
محسن کشاورز، رئیس هیئت مدیره جمعیت همیار کرج، در این نشست اظهار کرد: جمعیت همیار کرج با حدود ۳۰۰ عضو ثابت و بیش از ۵۰۰ عضو غیرثابت، در قالب کمیته‌های مردمی، ظرفیت ارزشمندی برای هم‌افزایی در حوزه‌های میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی دارد.

 وی افزود: این جمعیت می‌تواند به‌عنوان بازوی اداره کل میراث فرهنگی، در اجرای برنامه‌ها و حفظ و توسعه ظرفیت‌های فرهنگی و گردشگری استان نقش مؤثری ایفا کند.

کشاورز در پایان با اشاره به پتانسیل‌های بالای جمعیت همیار کرج گفت: «همکاری نزدیک میان بخش خصوصی، جمعیت‌های مردمی و نهادهای دولتی می‌تواند زمینه‌ساز تحولی بزرگ در توسعه پایدار استان البرز شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار