آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۳۶۲۶
رئیس سازمان پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز:

مبارزه با قاچاق سوخت به حوزه‌های سلبی و برخورد‌های پلیسی محدود نمی‌شود

رئیس سازمان پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: ما امروز مبارزه با قاچاق را به حوزه‌های سلبی و برخورد‌های پلیسی محدود نمی‌کنیم، بلکه بنا داریم سرمایه‌ها را به نحوی مدیریت کنیم که به جا و به اندازه و با حفظ کرامت ملت به دست مردم برسد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیرضا رشیدیان روز یکشنبه در حاشیه امضای تفاهمنامه همکاری در خصوص مدیریت هوشمند زنجیره تامین سوخت کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کار ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز؛ تنظیم‌گری سازمان‌های عضو ستاد از جمله وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های قضایی، نمایندگان مجلس، نیرو‌های مسلح و بخش خصوصی است، تلاش ما این بود که در سه حوزه دستگاه‌های حاکمیتی بخش خصوصی و توجیه و همراه‌سازی افکار عمومی کار هماهنگی را در جهت صیانت از سرمایه ملی و دارایی ملت انجام دهیم.

رشیدیان با بیان اینکه همیشه عده‌ای سوداگر وجود دارند که توجهی به منافع و مصالح ملی ندارند، خاطرنشان کرد: برای برخورد با آنان دستورالعمل جدی داریم تا با قاطعیت برخورد کنیم و بنا داریم با قرارگاه‌های مختلف و کمیته‌های مختلفی که ایجاد شده بتوانیم با کسانی که به ملت خیانت می‌کنند و سرمایه ملت را به نفع بیگانه به تاراج می‌برند، برخورد قاطع داشته باشیم.

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: اگر از قاچاق سوخت به صورت درست و قاطع جلوگیری شود، شاید برای هیچ واحد تولیدی، مصرف جاده‌ای و تولید نیروگاهی کمبود سوخت نداشته باشیم.

وی تصریح‌کرد: یکی از اشکالات ما در این حوزه، توزیع بر اساس الگوی مصرف است، اگر الگوی مصرف واحد‌های تولیدی به طور کامل مشخص شود و بر اساس آن الگو سوخت تحویل داده شده و تولید مشخص و اندازه‌گیری شود، هدررفت سوخت نخواهیم داشت.

رشیدیان گفت: وقتی نظارت درست در این زمینه وجود ندارد، حتی در تولید کشاورزی تعداد زیادی از گلخانه‌ها به جای اینکه تولید محصول داشته باشند، سوخت را به عنوان مازاد به فروش می‌رسانند که این خیانت به کشاورزان زحمتکش است.

وی خاطرنشان‌کرد: ما تلاش می‌کنیم نیاز‌های مصرف‌کنندگان کشور را به نحو درست و مناسب تامین کنیم و با هدررفت و سوء استفاده نیز با قاطعیت برخورد کنیم. در این مدت نیز موفقیت‌های خوبی داشتیم و امیدواریم این موفقیت‌ها و برخورد‌ها گسترش یابد و این نوید را به مردم بدهیم که از اموال آنان به‌خوبی پاسداری می‌کنیم.

این مقام مسئول اضافه‌کرد: یکی از اقدامات مهم این است که با سامانه‌های GPS روی میزان سوخت تحویلی به خودر‌هایی که حمل بار انجام می‌دهند به صورت دقیق نظارت کنیم که از هدررفت جلوگیری شود، اما به همان نسبت فرار از آن پیچیده‌تر می‌شود به همین دلیل مرتب رصد صورت می‌گیرد و سعی می‌کنیم با تحولات موجود هماهنگ شویم که از قاچاق به نحو احسنت جلوگیری شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار