
کد خبر:۱۲۲۴۶۳۰
سکوهای خرید و فروش مجازی طلا تحت مراقبت و اشراف پلیس
سخنگوی فراجا گفت: مردم به دارا بودن و اخذ نماد تجارت الکترونیکی در سکوهای خرید و فروش طلا توجه و سپس اقدام به مبادله کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار منتظرالمهدی سخنگو فراجا از اِشراف پلیس بر فعالیتِ سکوهای مجازیِ خرید و فروش طلا در کشور خبر داد و گفت: پلیسِ امنیت اقتصادی فراجا طی یکسال گذشته و به ویژه در نیمه دوم سال با رونق گرفتنِ مبادلهیِ تجاری طلا، سکه، شمش و سایرِ مَسکوکاتِ باارزش در فضای مجازی؛ اقدام به رصد و جلوگیری از هرگونه آسیب به داراییهای مردم کرده و با هرگونه خالی فروشی و سوءاستفاده از شهروندان مقابله و برای چندین مؤسسهی نامعتبر پرونده قضائی تشکیل و از ادامه فعالیت آنان جلوگیری به عمل آورده است.
سخنگوی پلیس توصیه اکید کرد: که مردم به دارا بودن و اخذ "نماد تجارتِ الکترونیکی" در سکوهای خرید و فروش طلا توجه کرده و سپس اقدام به مبادله کنند و تحت تأثیر تبلیغات فیک در فضای مجازی قرار نگیرند.
منبع: مهر
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.