آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۴۷۵۵

بهره‌برداری از طرح تأمین آب اراضی تنگ انگشترک و آبرزی گچساران

طرح آب‌رسانی به اراضی تنگ انگشترک و آبرزی گچساران با حضور معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور افتتاح شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آب‌رسانی به اراضی تنگ انگشترک و آبرزی گچساران با حضور عبدالکریم حسین زاده معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، غلامرضا تاجگردون نماینده گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی، یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مدیران کل به بهره‌برداری رسید.

آرش مصلح، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح تأمین آب اراضی تنگ انگشترک و آبرزی (ده جلیل) گچساران در سال ۹۷ باهدف توسعه و بهبود اراضی کشاورزی منطقه به میزان یک هزار و ۱۰۰ هکتار خالص در سال ۱۳۹۷ بااعتباری بالغ‌بر ۱۹۰ میلیارد ریال آغاز شد.

مصلح افزود: اعمال الگوی کشت بهینه در جهت بهبود و توسعه وضعیت موجود، ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار جهت جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها، تولید ثروت و رونق اقتصادی و رفاه اجتماعی و همچنین تولید محصولات استراتژیک کشاورزی از دیگر اهداف این طرح بزرگ است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: این طرح شامل اراضی دو منطقه تنگ انگشترک به میزان ۳۰۰ هکتار در خیرآباد علیا و اراضی کشاورزی آبرزی در خیرآباد سفلی به میزان ۷۵۰ هکتار است.

مصلح گفت: کلیه عملیات اجرایی خطوط انتقال اصلی ۱ و ۲ در اراضی تنگ انگشترک شامل تهیه، خرید لوله و اتصالات فلزی و پلی‌اتیلن و کلیه شیرآلات مکانیکی و همچنین اجرای خطوط انتقال اصلی ۱ و ۲ و ابنیه‌ها بر عهده شرکت آب منطقه‌ای بوده که تماماً اجرا و تحویل گردیده است.

وی ادامه داد: شرکت آب منطقه‌ای از محل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای و... تاکنون برای تکمیل این طرح ۵۲۰ میلیارد ریال هزینه کرده است درحالی‌که اجرای خطوط انتقال فرعی ۳ و شبکه آبیاری درون مزارع معروف به فرعی ۴ مربوط به جهاد کشاورزی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار