آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۴۷۹۶

شانزده واحد تولیدی و صنعتی در اصفهان به مرحله بهره‌برداری رسید

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی با ایجاد اشتغال برای چهار هزار نفر، همزمان با دهه فجر امسال در استان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شاهین آذری مدیرکل صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: برای بهره‌برداری از این طرح‌های صنعتی و تولیدی افزون بر ۱۴۴ هزار و ۱۹۰ میلیارد ریال در بخش خصوصی سرمایه‌گذاری شده است.

وی اظهار کرد: طرح‌های یاد شده در شهرستان‌های اصفهان، شهرضا، شاهین‌شهر و میمه، نجف آباد، کاشان، آران و بیدگل و کوهپایه افتتاح شد.

آذری گفت: این طرح‌ها در زمینه مختلف مانند ریسندگی الیاف نساجی، بافندگی منسوجات، تولید الیاف مصنوعی، لوازم بهداشتی پلاستیکی ساختمان، تولید کاغذ و مقوای کروگیت شده و ظروف و محفظه های کاغذی و مقوایی است.

وی، ادامه داد: تولید کاکائو شکلات و انواع نقل و آبنبات، مواد شیمیایی اساسی بجز انواع کود و ترکیبات ازت، وسائل خانگی، دستگاه‌های توزیع برق، تجهیزات پزشکی و جراحی و وسایل ارتوپدی از دیگر زمینه های فعالیت واحدهای صنعتی افتتاح شده اصفهان در دهه فجر سال‌جاری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار