علی اصغر عباس زاده ناظر گمرکات استان و مدیر کل گمرک کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: در ۱۰ ماهه سپری شده از سال جاری ۲ میلیارد و ۸۵۳ میلیون و ۵۴۷ هزار دلار کالا به وزن ۶ میلیون و ۵۱۱ هزار تن از گمرکات استان کرمانشاه به خارج از کشور صادر شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر ارزش ۱۷ درصد و از حیث وزن ۱۰ درصد رشد داشته است.
وی افزود: در این مدت گمرک پرویزخان با ۸۰۹ میلیون و ۸۸۳ هزار دلار کالا به وزن ۲ میلیون و ۴۰۶ هزار تن بیشترین میزان صادرات کالا را در بین گمرکات استان به خود اختصاص داده و گمرک خسروی با صادرات ۷۷۸ میلیون دلار کالا به وزن یک میلیون و ۶۰۲ هزار تن در جایگاه بعدی قرار دارد.
وی با اشاره به رتبه سوم گمرک سومار در بین گمرکات استان، سهم این گمرک از مجموع صادرات ۱۰ ماهه استان را ۷۲۹ میلیون دلار کالا به وزن یک میلیون و ۵۴۹ هزار تن عنوان کرد.
عباس زاده میزان صادرات گمرک شیخ صله در این مدت را ۴۶۱ میلیون دلار کالا به وزن ۵۵۸ تن و سهم صادرات گمرک شوشمی را ۳۸ میلیون دلار به وزن ۳۳۳ تن عنوان کرد.
مدیرکل گمرک کرمانشاه عمده کالاهای صادراتی از طریق گمرکات استان را میلگرد و آهن آلات، کاشی و سرامیک، میوه و تره بار، سنگهای ساختمانی، لبنیات، انواع محصولات پلاستیکی و ظروف یکبار مصرف عنوان کرد.