سال آینده ۱۵ قطار باکیفیت به ناوگان ریلی کشور اضافه می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۵۱۳۸
مدیرعامل راه‌آهن:

سال آینده ۱۵ قطار باکیفیت به ناوگان ریلی کشور اضافه می‌شود

مدیرعامل راه آهن گفت: در تلاش هستیم در سال آینده ۱۵ قطار با کیفیت بالا و در وضعیت قابل قبول به شرکت‌های حمل و نقلی اضافه شوند.
سال آینده ۱۵ قطار باکیفیت به ناوگان ریلی کشور اضافه می‌شود

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جبارعلی ذاکری - معاون وزیر راه و شهرسازی - در کنگره جهادی شهدای راه آهن جمهوری اسلامی ایران به اضافه شدن ۳۱ واگن مسافری در ایام دهه فجر که عموماً در قطار‌های پنج ستاره استفاده می‌شود، اشاره و اظهار کرد: هفته گذشته نیز اولین قطار پنج ستاره خاوران-تبریز-مشهد را راه اندازی کردیم و در دو هفته آینده، دومین و سومین قطار از مبادی همدان و کرمانشاه به همت بخش خصوصی وارد ناوگان خواهند شد.

مدیرعامل راه آهن از حمایت رئیس‌جمهوری و وزیر راه و شهرسازی نسبت به این اقدامات خبر داد و گفت: سال آینده سال خوبی برای راه‌آهن است و با حمایت‌های جدی از راه آهن برنامه‌ریزی شده تا پایان برنامه هفتم این برنامه‌ها محقق شود و در سال‌های آینده موضوعات دیگری در دستور کار راه آهن قرار گیرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار