آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۵۱۵۳

لزوم تسریع در بهسازی جاده کرمانشاه به فیروزآباد

استاندار کرمانشاه گفت: جاده کرمانشاه به فیروزآباد می‌تواند جاده بین استانی باشد و دو استان ایلام و کرمانشاه را با کوتاه کردن زمان سفر به هم وصل کند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، منوچهر حبیبی در آیین گازرسانی به ۱۲۲ روستای شهرستان کرمانشاه اظهار کرد: بخش عمده مسائل بخش فیروزآباد حل شده اما چند موضوع اولویت‌دار در دستور کار ما قرار دارد.

وی با بیان اینکه جاده دسترسی به این بخش باید بهسازی شود عنوان کرد: این جاده می‌تواند جاده بین استانی باشد و دو استان ایلام و کرمانشاه را با کوتاه کردن زمان سفر به هم وصل کند و این یک توجیه فنی و منطقی برای پروژه است.

حبیبی گفت: این جاده می‌تواند جاده پدافندی و جایگزین برای سایر محورها باشد و از طرف دیگر مطالبه جدی مردم است و به مدیرکل راه و شهرسازی استان مأموریت می‌دهم با جدیت و پشتکار این موضوع را پیگیری کند.

وی با اشاره به مشکل آبرسانی در این منطقه و اقدامات انجام شده در این راستا افزود: تعدادی روستا در استان تنش آبی دارند و با کمک قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) برنامه‌ریزی‌هایی برای آبرسانی به آن‌ها انجام شده است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به وضعیت اشتغال در این منطقه عنوان کرد: حلقه گمشده روستاهای استان اشتغال و اقتصاد است و در این راستا منظومه‌های روستایی در سطح مناطق و روستاها دنبال می‌شود که اقتصاد روستا نیز شکوفا شود.

حبیبی گفت: ارتقای این بخش به شهرستان همراهی نمایندگان مجلس پیگیری می‌شود.

وی افزود: از ۲۴۰۰ روستای استان ۲۳۰۰ روستا از نعمت گاز برخوردار هستند و گازرسانی به ۱۰۰ روستا باقی مانده که باید موانع آن رفع شود که البته بیشتر این روستاها در شهرستان‌های دیگر  قرار دارند و روستاهایی نیز در قالب لکه‌گیری باید شناسایی و سریعتر گازرسانی شوند.

استاندار با بیان اینکه بالاترین شأن مدیران خدمتگزاری به مردم است گفت: آنچه که مسئولان را بین مردم عزیزتر می‌کند خادمی بیشتر برای این مردم است و زمانی باید از خود راضی باشیم که رضایت مردم را داشته باشیم.

حبیبی با اشاره به اینکه انقلاب ما متعلق به مردم است و پشتوانه نظام همین مردم هستند عنوان کرد: وظیفه و رسالت اصلی ما خدمت بدون منت به مردمی است که در تمام عرصه‌های انقلاب و حوزه‌ها جلوتر از مسئولان حضور داشته‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار