کد خبر:۱۲۲۵۲۶۲

افتتاح ۳۹ پروژه در مهران همزمان با هفتمین روز از دهه فجر

معاون عمرانی استاندار ایلام از افتتاح ۳۹ پروژه عمرانی با سرمایه‌گذاری ۴۱۸ میلیارد تومانی بخش خصوصی در مهران خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، رضا دارابی در هفتمین روز دهه فجر به نهضت مسکن اشاره کرد و گفت: زمین‌های رایگان به مردم داده شده و تسهیلاتی برای ساخت خانه‌ها فراهم شده است. وی همچنین از خدمات به زائران مهران و تأمین آب و برق برای عشایر خبر داد.

معاون عمرانی استانداری ایلام افزود: پروژه‌های بزرگی به مبلغ ۳۱۴ میلیارد تومان در مهران با توجه به اربعین اجرا شده است. همچنین ۳۰ میلیارد تومان برای اورهال اتوبوس‌ها و ۴۴ میلیارد تومان برای مبلمان شهری مهران تخصیص یافته است.

دارابی مهران را به عنوان گرانیگاه اربعین دانست و بر لزوم استاندارد شدن مسیرهای مهران تأکید کرد. وی همچنین به ظرفیت‌های اقتصادی و زیرساختی این شهر اشاره و از منطقه آزاد مهران برای جذب سرمایه‌گذاری تولیدکنندگان یاد کرد.

فرماندار مهران نیز از هزینه ۱۵۸ هزار میلیارد ریالی برای پروژه سامانه گرمسیری در مهران خبر داد و افزود: میدان نفتی چنگوله با اعتبار ۱۰۱ هزار میلیارد تومان می‌تواند ۱,۵۰۰ تا ۲,۰۰۰ نفر شغل ایجاد کند. وی همچنین از صادرات سالانه یک و نیم میلیارد دلار از مرز مهران و تردد هشت میلیون نفر از مرز مهران در حوزه گردشگری مذهبی خبر داد.

وی از پروژه‌های بهداشتی و آبرسانی، از جمله ۲۰ کیلومتر خط آبرسانی به ۱۷۰ خانوار عشایری نیز سخن گفت و از افتتاح ۵۰ واحد مسکونی برای محرومان خبر داد.

امام جمعه مهران نیز بر اهمیت مهارت‌آموزی تأکید و گفت: اشتغال باید بر پایه مهارت‌آموزی باشد و جوانان باید به سمت یادگیری مهارت‌های جدید بروند تا از طریق کسب و کارهای خانگی یا کارگاه‌های کوچک به استقلال مالی برسند.

وی همچنین بر لزوم تغییر ذهنیت نسبت به مهارت‌آموزی تأکید کرد و افزود: باید از ظرفیت‌های استان ایلام به درستی بهره‌برداری کرد و از هدر رفت آنها جلوگیری کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار