آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۵۵۳۰
امام جمعه موقت بیرجند:

مذاكره با آمریکا عاقلانه نیست

حجت‌الاسلام نوفرستی با بیان اینکه مذاکره با امریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست، گفت: هنوز برخی از مسئولان به بلوغ فکری نرسیدند و می‌خواهند با دشمنان که با صراحت نسبت به جمهوری اسلامی ایران موضع دارند مذاکره کنند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام غلامحسین نوفرستی ظهر امروز(۱۹ بهمن) در خطبه‌های نماز جمعه بیرجند اظهار کرد: خداوند دین خود را با نور پیوسته در حال درخشش معرفی می‌کنند و در مقابل نور دین اسلام دشمنان برای خاموشی و نابودی آن تلاش می‌کنند.

امام جمعه موقت بیرجند افزود: دشمنان از هر فرصتی برای مبارزه با دین خدا استفاده می‌کند و در این زمینه برنامه‌های بلندمدت هم دارند.

نوفرستی با اشاره به اینکه خداوند نمی‌گذارد که دشمنان موفق شوند و بنا دارد نور خود را یعنی اسلام را بر سراسر عالم بتاباند، تصریح کرد: تلاش دشمنان با همه توطئه‌ها و نقشه‌ها در مقابل خدا برای نابودی ‌دین اسلام نتیجه‌بخش نیست.

وی با بیان اینکه امروز برخی می‌خواهند تلاش دشمن را بزرگ جلوه دهند و حل مشکلات کشور را با مذاکره پیوند بزنند افزود: این همه دشمنی و توطئه‌های آنان برای این است که جریان حق و اسلام تلالو و تاثیرگذاری دارد.

امام جمعه موقت بیرجند با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران، اسلام را زنده کرده است، گفت: آمریکا می‌خواست کدخدای جهان باشد اما ناگهان خورشید انقلاب اسلامی درخشید و تمام توطئه‌ها و نقشه‌های آنان را خنثی کرد.

نوفرستی تأکید کرد: درک صحیح از قرآن و روایات و پیوند عمیق با ائمه اطهار(ع) و ولایت ثمره دارد و رشد و تعالی اسلام را در طول تاریخ ناظر هستیم.

وی با گرامیداشت ۱۹ بهمن سالروز نیروی هوایی ارتش، افزود: نیروی هوایی در سال ۱۳۵۷ با حضور معنای خود بسیاری از توطئه‌های طاغوت را خنثی کرد.

امام جمعه موقت بیرجند در ادامه با بیان اینکه اولین دغدغه مقام معظم رهبری است که مذاکره با امریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و هیچ تاثیری در حل مشکلات کشور ندارد، یادآور شد: ترامپ در اولین موضع‌گیری اعلام می‌کند که برای نابودی جمهوری اسلامی ایران برنامه دارد.

نوفرستی با انتقاد از اینکه هنوز برخی از مسئولان به بلوغ فکری نرسیدند و می‌خواهند با دشمنان که با صراحت نسبت به جمهوری اسلامی ایران موضع دارند مذاکره کنند، تأکید کرد: اما هرگز ملت این اجازه را به کسانی که بلوغ فکری نرسیدند نخواهد داد.

وی افزود: کل دنیا نتوانستند یک جمعیت معدود در سرزمین غزه را از سرزمین‌شان بیرون کنند هرچند ۵۰ هزار نفر از مردم غزه به شهادت رسیدند.

امام جمعه موقت بیرجند به تشریح اهداف قیام امام خمینی(ره) پرداخت و گفت: امام‌راحل برای انقلاب زمینه برپایی حکومت اسلامی، بیداری اسلامی و زمینه‌سازی برای حکومت جهانی امام عصر(عج) بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار