آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۲۶۱۸۵

کیم جونگ اون: تقویت همکاری‌های امنیتی آمریکا، کره جنوبی و ژاپن خطر جدی برای کره شمالی است

رهبر کره شمالی، در واکنش به تقویت همکاری‌های امنیتی ایالات متحده با کره جنوبی و ژاپن، این اقدام را تهدیدی جدی برای کشورش دانست و وعده داد که برنامه تسلیحات هسته‌ای خود را بیشتر تقویت خواهد کرد.

گروه بین‌‎‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از آسوشیتدپرس؛ کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، در جدیدترین سخنان خود هشدار داد که تقویت همکاری‌های امنیتی ایالات متحده با کره جنوبی و ژاپن تهدیدی جدی برای کشورش به شمار می‌آید و اعلام کرد که برنامه تسلیحات هسته‌ای کره شمالی را بیشتر تقویت خواهد کرد. این اظهارات نشان می‌دهد که رهبر کره شمالی به احتمال زیاد تمایلی به پذیرش دعوت رئیس‌جمهور ترامپ برای از سرگیری دیپلماسی ندارد.

تهدیدات کره شمالی نسبت به شراکت سه‌جانبه آمریکا، ژاپن و کره جنوبی

کیم در سخنرانی خود در ۷۷مین سالگرد تأسیس ارتش مردمی کره که روز شنبه ایراد شد، گفت: «شراکت امنیتی سه‌جانبه ایالات متحده، ژاپن و کره جنوبی که به موجب یک توطئه ایالات متحده برای ایجاد یک بلوک نظامی مشابه ناتو در منطقه شکل گرفته، باعث برهم خوردن تعادل نظامی در شبه‌جزیره کره و چالشی جدی برای محیط امنیتی کشور ما می‌شود.»

توسعه بیشتر زرادخانه هسته‌ای کره شمالی

کیم همچنین تأکید کرد که سیاست ثابت کره شمالی تقویت و توسعه بیشتر نیروهای هسته‌ای است. در سال‌های اخیر که دیپلماسی میان ایالات متحده و کره شمالی به بن‌بست رسیده، کیم به تقویت و مدرن‌سازی زرادخانه هسته‌ای کشورش پرداخته است. در مقابل، ایالات متحده و کره جنوبی تمرینات نظامی دوجانبه خود را گسترش داده و آموزش‌های مشترک سه‌جانبه‌ای با ژاپن برگزار کرده‌اند. کره شمالی این تمرینات را به عنوان تمرین‌هایی برای حمله به کشورش قلمداد کرده است.

اظهارات ترامپ درباره دیپلماسی با کره شمالی

از زمان آغاز به کار ترامپ در ۲۰ ژانویه، او اعلام کرده که مجدداً با کیم تماس خواهد گرفت و در حالی که از نشست‌های پیشین خود با کیم در دوران ریاست‌جمهوری‌اش به عنوان یک دستاورد بزرگ یاد کرده است، گفته که روابط دوباره‌ای با کره شمالی خواهد داشت. ترامپ در کنفرانس خبری مشترک خود با نخست‌وزیر ژاپن، شیهرو ایشیبا، در روز جمعه گفت: «ما روابطی با کره شمالی خواهیم داشت، با کیم جونگ اون. من با او به خوبی ارتباط داشتم، همانطور که می‌دانید. فکر می‌کنم جنگ را متوقف کردم.»

حمایت کره شمالی از روسیه و انتقاد از ایالات متحده

کیم همچنین تأکید کرد که کره شمالی به طور کامل از ارتش و مردم روسیه حمایت کرده و به دفاع از حاکمیت، امنیت و تمامیت ارضی آن‌ها ادامه خواهد داد. او ایالات متحده را مسئول «ماشین جنگی» می‌داند که وضعیت فاجعه‌بار اوکراین را به راه انداخته است.

در کره جنوبی، برخی نگران هستند که ترامپ ممکن است هدف بلندمدت جامعه بین‌المللی برای دستیابی به خلع سلاح هسته‌ای کامل کره شمالی را رها کرده و تنها برای دستیابی به یک دستاورد دیپلماتیک تلاش کند. با این حال، بیانیه مشترک صادر شده توسط ترامپ و ایشیبا پس از نشستشان تأکید کرد که دو رهبر به «تعهد قاطع» خود برای خلع سلاح هسته‌ای کامل کره شمالی پایبند هستند و بر اهمیت همکاری سه‌جانبه ایالات متحده، ژاپن و کره جنوبی برای مقابله با تهدیدهای کره شمالی تأکید کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار