آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۶۷۹

عطوان: احتمال دست داشتن اسرائیل در انفجار بندرعباس و ارتباط آن با مذاکرات هسته‌ای مسقط چقدر است؟

تحلیلگر برجسته عرب با اشاره به انفجار مهیب در بندر بندرعباس که منجر کشته و زخمی شدن بیش از ۷۵۰ نفر شد، نسبت به احتمال دست داشتن رژیم صهیونیستی در این حادثه هشدار داد.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو: عبدالباری عطوان تحلیلگر برجسته عرب با اشاره به انفجار مهیب در بندر بندرعباس که منجر کشته و زخمی شدن بیش از ۷۵۰ نفر شد، نسبت به احتمال دست داشتن رژیم صهیونیستی در این حادثه هشدار داد.

 عطوان در یادداشتی نوشت: بعید نیست که این انفجار نتیجه حمله‌ای از سوی اسرائیل باشد؛ به ویژه که این رویداد همزمان با آغاز دور سوم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در مسقط رخ داده است.

 وی تاکید کرد: رژیم اشغالگر اسرائیل از آغاز این مذاکرات غافلگیر شده و تلاش دارد ایالات متحده را به سمت گزینه نظامی علیه ایران سوق دهد تا زیرساخت‌های هسته‌ای و موشکی این کشور را نابود کند.

 به گفته عطوان، اگرچه مقام‌های ایرانی علت رسمی حادثه را سوء نگهداری مواد شیمیایی اعلام کرده‌اند، اما احتمالات دیگر از جمله حمله خارجی نیز رد نشده است.

 وی یادآور شد که بندر بندرعباس در سال‌های گذشته بارها هدف حملات اسرائیل قرار گرفته و در مواردی چون حمله سایبری به بندر شهید رجایی و انفجار خطوط لوله گاز، نقش تل‌آویو مطرح بوده است.

 عطوان همچنین به ترور دانشمندان هسته‌ای ایران و گزارش‌هایی درباره دخالت موساد در سقوط هواپیمای ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور پیشین ایران اشاره کرد.

 او با طرح این سوال که آیا دولت ترامپ از عملیات‌های خرابکارانه اسرائیل مطلع بوده یا خیر، افزود: آمریکا همواره با شعار مذاکره وارد عمل شده، اما در واقع به دنبال تغییر رژیم‌ها از طریق اقدامات نظامی و حمایت از انقلاب‌های داخلی بوده است.

 عطوان در ادامه با اشاره به ورود سه فروند جنگنده پیشرفته اف-۳۵ آمریکا به تل‌آویو، این تحرکات را نشانه‌ای خطرناک دانست و تاکید کرد که باید با احتیاط به وقایع پیش رو نگریست.

 وی در پایان تصریح کرد: موفقیت یا شکست مذاکرات هسته‌ای، آینده خاورمیانه را تعیین می‌کند، نه اقدامات اسرائیل. روزها میان ما قضاوت خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار