آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۵۸۷

مقام سازمان ملل: شورای امنیت در جلوگیری و توقف جنگ‌ها شکست خورده است

نماینده پناهندگان سازمان ملل متحد گفت که خشونت به ویژگی تعیین‌کننده جهان امروز تبدیل شده است و از شورای امنیت سازمان ملل متحد به دلیل عدم موفقیت در جلوگیری و توقف جنگ‌ها انتقاد کرد.
مقام سازمان ملل: شورای امنیت در جلوگیری و توقف جنگ‌ها شکست خورده است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو فیلیپو گراندی، کمیسر عالی پناهندگان سازمان ملل متحد (UNHCR) روز دوشنبه به وقت محلی به شورای امنیت گفت: «این فصل جنگ است. این زمان بحران است. از سودان تا اوکراین، از ساحل تا میانمار، از جمهوری دموکراتیک کنگو تا هائیتی، خشونت به واحد پول تعیین‌کننده عصر ما تبدیل شده است.»

وی ادامه داد: «پیشگیری و توقف جنگ - حفظ صلح و امنیت - این وظیفه شورای امنیت است. این مسئولیت اصلی این نهاد است. اما شورای امنیت به طور مزمن در عمل به آن شکست خورده است. لطفاً خود را تسلیم شکست دیپلماسی نکنید.»

گراندی گفت که هنجارهای حقوق بین‌الملل بشردوستانه به راحتی مانند «هزاران جانی که در پی برتری‌طلبی نابود شده‌اند» کنار گذاشته شده اند.

این مقام سازمان ملل درباره غزه، که اسرائیل نزدیک به دو ماه است کمک‌های بشردوستانه را به آن قطع کرده است، گفت: اگرچه کمیسر عالی پناهندگان سازمان ملل متحد بخشی از عملیات سازمان ملل در این منطقه نیست، «وضعیت غیرنظامیان در غزه که فکر می‌کردیم نمی‌تواند بدتر شود، روز به روز به سطوح جدیدی از ناامیدی می‌رسد.»

او همچنین به وضعیت سوریه پرداخت و گفت: «برای اولین بار در دهه‌ها، بارقه امیدی وجود دارد، از جمله برای میلیون‌ها سوری که امروز آواره هستند و ۴.۵ میلیون نفر از آنها در کشورهای همسایه پناهنده هستند.»

این مقام ارشد سازمان ملل افزود: «حضور سوری ها در کشور خود یا بازکشت آمها از اروپا یا سایر کشورها به مقامات بستگی دارد، اما همچنین - تا حد زیادی - به تمایل شما به ریسک‌پذیری نیز بستگی دارد.»

کمیسر عالی پناهندگان سازمان ملل از اعضای شورای امنیت خواست تا تحریم‌ها را کاهش دهند، از بهبود زودهنگام حمایت کنند و شرایطی را برای خدمات اساسی مانند امنیت، آب و برق ایجاد کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار